IMG_5712.JPG

Ja om universum är Leia stämmer ju rubriken i alla fall. Hon är verkligen en liten gosekorv och är alldeles älskvärd men alltså LÅT MIG STUDERA nu när jag äntligen kommit igång lite. Men jag vill inte köra bort henne nu när hon är så himla mysig och ligger här och kurrar förnöjt. Hur ska jag någonsin kunna ha barn och få något gjort? Får föda ut trettonåringar som direkt går in i något slags uppror och stänger in sig på sina rum och skriker att de vill bli lämnade ifred…

Jaja okej, idag sitter jag här framför dattisen i min randiga pyamas och skriver på en uppgift som ska in imorgon. Och klockan halv tre ska jag träffa Josefin för en dejt med henne och hennes bebis. Så det är dags att lägga på ett litet kol på elden som är mina fingrar och anstränga mina hjärnceller lite. Förlåt för så himla tråkig bloggning nu, jag är inne i någon slags ”blogglivskris” och vet inte alls vad som är kuligt att läsa om. Ge det någon vecka kanske.

2 comments on “Försöker plugga men universum vill inte att jag ska lyckas”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *