IMG_5452.JPG

Hallååd och välkomna in i mina näsborrar. I detta nu är jag på tunnelbanan på väg mot min första skoldag denna allra sista termin på min lärarutbildning. Jag ska läsa naturvetenskap och idag ska jag ha något slags tekniklab? Konstigaste sättet att börja en kurs? Jag vill ha ett sånt där seminarie/föreläsning som mest bara är ett intro först av allt där en kan få en chans att få koll på allt. Igår fick jag lite hjärt- och magsnörp när jag fick ett mejl från läraren som ba ”kom ihåg att förbereda er inför imorgon läs kurs-pm för att se vad ni ska göra inför tillfället”……………. Sedan tog det mig också typ fem minuter att bara hitta pm:et och när jag hittade det så resulterade det i ännu mer ont i magen för jag fattade inte riktigt det ens? Alltså jag är ju smartt och klok och ”med”, men detta pm gör så att jag känner mig dum. Åhh stressen!! Nu börjar den igen :/

Vi får väl se ifall jag är lite lugnare efter dagens lektion, och när jag kanske lyckats skriva ut lite saker och planerat upp min tid osv. Ordnat lite med mitt kontrollbehov såattsäga. Och kanske fått pm:et lite mer förtydligat. Hoppas! Önska mig lycka tilllllllll!

4 comments on “Första dagen på den sista terminen”

  1. Gissade på det då min klasskompis känner en som skulle börja den kursen idag och hon hade också tyckt det varit konstigt att de började direkt utan intro. Kände också igen det där med att man skulle förbereda sig på en gång och att det kändes stressigt. Jag går grundlärarprogrammet F-3 och är terminen framför så hade denna kurs i början på året 🙂 Ska du läsa hela terminen med dem? Alltså ha engelskakursen efteråt? Hoppas du inte tror att jag är nån stalker nu!

    • Aha. Det förklarar saken! Jag ska inte läsa hela terminen nej, utan denna kurs med dessa personer och sedan ska jag läsa matte 2 fast jag egentligen är klar efter denna kurs. Alltså då har jag mina poäng jag behöver till examen, men vill gärna ha med matte i den plus att jag känner att det blir lite krångligt att söka jobb och grejer mitt i terminen. Så alltså nu NO och sedan matte. Men då har du alltså läst denna kurs för inte alls så länge sedan?! Hur var den? Hur var examinationerna? Hur fick du tag på alla böcker? Heheh så skönt att kunna fråga alla sina dumma frågor till någon som vet…::) Jag tror absolut inte att du är någon stalker, men om jag börjar hitta dig i min trappuppgång och på min mataffär och så kanske jag kommer börja ana ugglor i mossen :::)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *