…och jag är så ointresserad? Jag har haft någon föreställning om att jag tycker fotboll är rätt kuli att kolla på, men på senare år helt övergivit denna självbild. Jag kan liksom inte alls se det. Jag glömmer bort att titta när jag tittar. Enda gången jag tycker det är kul är när det är live. Då rycks jag med och hejar och står i, men på en tv med lag jag inte alls bryr mig om…nä då är det ju tråkigt! Inte alls som hästhoppning eller någon annan på riktigt spännande spört.

Andra saker jag tycker är mer spännande än att titta på fotboll:

-städa badrummet

-pilla bort smuts under naglarna

-titta på tv-shop

-spela fotboll själv

Och apropå att spela fotboll själv, det gjorde vi på stranden idag och jag gjorde mitt lags första mål och allt! Sedan skulle jag sparka hårt på bollen och sparkade med enbart ett litet ställe på stortån, som ni gör APont. Jag haltar och står i och ojar och ujar mig. Hoppas det blir bättre under natten så att jag kan gå mer normalt imorgon.

Dagarna här ser rätt lika ut och jag börjar känna den där semesterkänslan där jag bara glider runt i tiden som bara går, utan att det egentligen spelar någon roll. Det är himlans skönt det. Nu ska jag släpa upp mitt täcke till loftet och lägga mig och hoppas på att matchen inte går på en massa övertid så att det blir tyst snart. Gånatt!

20140709-230347-83027754.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *