Igår när jag bloggade om min frisyr och att jag inte tvättade det så ofta så fick jag en liten fråga från Linnea angående hur jag hanterar detta. Såhär skrev hon:

IMG_6388.JPG

Och hörrdu Linnea och alla andra som må undra om mina hårrutiner såhär är det. Sedan jag åt medicin för dålig hy så har jag knappt fått fett någon stans alls på kroppen. Inte i hyn, inte i håret, inte i slemhinnorna och inte på magen (vet dock ej om detta är ett medicinskt belagt samband?). I och med detta får jag alltså knappt fett hår, utan det som gör att jag vill tvätta det är att det ligger väldigt konstigt efter ett tag. Och på torsdagar rider jag så då brukar jag slänga in en tvätt. MEN! När jag har lite känningar av fatness i håret, eller bara känner att jag vill ha en uppfräschning, så är min favoritkompis of all times torrschampo!!!! Alltså ÄLSK på det!!!

IMG_6386.JPG

Så detta är mitt tips! Varsågoda för denna visdom.

(Märker ni att jag skaffat en ny bildapp förresten?)

2 comments on “Fråga en fråga och frågan får ett svar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *