Hejsan små gosebitar, Yrsa is in the house (blogg). Wow eller hur. Jag såg att jag fick en fråga på Tomas inlägg om min tröja, närmare bestämt löd frågan exakt såhär:

  

Jo du Ellen den tröjan är en mörkblå och vitrandig långärmad tröja i 100% härligt bomull från polarn och pyret. Jag har ett par matchande byxor till också så jag kan knalla runt i hela setet när jag vill vara lite extra mysig. Se bild för bevis.

  
(Ja jag har klippt mig rätt nyss, ja jag har precis tvättat håret är inte sådär fett smörigt).

Jag har storlek small i byxorna och medium i tröjan, för jag avskyr verkligen tighta tröjor. Byxorna fick jag i julklapp av min mormor och morfar och tröjan gick jag i födelsedagspresent av Tomas, så jag har inte köpt någon av delarna själv och vet inte riktigt vart en får tag i dem. Jag har inte sett vuxenkläder i butikerna i alla fall? Men det kanske finns i någon speciell polarn och pyretaffär? Är det någon som vet så tipza gärna! Annars har jag sett att det finns vuxenkläder på deras hemsida! Hoppas du hittar en härlig tröja du med Ellen! 
(I övrigt vill jag hälsa världen att jag saknar bloggen och instagrammandet och att jag återkommer med gott mod och glatt humör när saker är lite mer iordning i mitt liv)

4 comments on “Frågelåda ”

  1. Jag ser SÅ fram emot när du är tillbaka! Saknar ditt bloggande! Behöver inte vara märkvärdiga saker, utan jag föredrar snarare vardagsinlägget. Hoppas du ordnar upp livet och snart är tillbaka på banan igen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *