Alltsåååå pjuuuuwwhhh vilken pers denna resa varit. Själva flygningen gick bra men sen tog det drygt tre timmar att komma från flygplatsen till vår bostad. Så mycket säkerhetskontroller och köer till dessa och omkringvirrande i tunnelbanan. Men NU är vi i alla fall på plats i vår lägga. Den är liten men mysig och det känns fräscht. De två vi pratat med hittills här har dock bara skrattat åt att vi ska bo i Williamsburg? Fattar noll, det är ju hur härligt som helst.

Vi är alltså välbehållna men trötta som tusan. Klockan går ju sex timmar efter här så för oss är den nu bara fem, fast i huvudet elva och dags för att sova eftersom vi gick upp klockan sex. Men vi ska alldeles snart dra oss ut på ztan och äta någon middag och försöka hålla oss vakna.

20140730-230646-83206233.jpg

3 comments on “Framme”

  1. Ni kanske har sagt det redan men jag bara undrar vilket flygbolag ni åkte med? Så roligt att vi får följa med på er blogg.

    • Nä det tror jag inte vi skrivit, men det var med SAS vi flög. Utan mellanlandningar men vi landade på newark som är längst bort från nevvan. Men det tog bara typ 40 min att ta sig till Penn station. Så vi är nöjda ::) gillar också när det är svenska piloter osv så att en flygrädding som jag kan förstå utropen som görs…eheh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *