Hej alla partypeeps. Den virtuella tystnaden från mig är inte pga misslyckad opponering och icke godkänd uppsats. Näppe sörrni. Opponeringen gick bra och jag är minst godkänd som det verkade. Handledaren verkade också gilla min slutgiltiga uppsats så det kanske till och med blir bättre än ett e. Har ju verkligen inte haft några ambitioner på höga betyg men eftersom jag också är en prestationshen blir jag alltid glaaa för höga betyg. Skönt att helt kunna pusta ut kring det nu.

Mindre skönt att jag åkte direkt från en heldag med opponering raka vägen till Västergötland för en begravning som ska vara imorgon. Det hela är mycket sorgesamt och jag kommer inte ha tid eller viljan att blogga imorgon. Men tänkte bara så att ni inte oroar er över att min opponering gick skit (överskattar jag ert bryende om mig?). Ta hand om varandra och var kärleksfulla och uppskatta livet osv. En dag är det för sent för allt.

20140527-223959.jpg
En bild från en bättre dag i Västergötland för ett antal år sedan.

4 comments on “Från en opposition till en begravning”

  1. Jag gick faktiskt in igår för att kolla hur det hade gått för dig Yrsa, men orkade inte kommentera då eftersom jag satt på ett tåg och bara hade telefonen. Men ändå, tänkte på daj! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *