Om man med ”lite försenat” menar mer än tre veckor senare……heheheheheheeeee. Jaja. Jag har då aldrig sagt att jag är snabb i svängarna :—)))))

I alla fall. Jag tycker himla mycket om att ha färska blomster hemma hos mig, och jag Ä L S K A R tulpaner och hur de knirrar mot varandra. Så en fredag för några veckor sedan köpte jag tulpaner och några till blomster som jag skapade en bukett av, och kände mig precis som Elsa Billgren eller Amelia Widell eller annan blogger/instagrammer som ofta går på om sina fredagsbuketter.

Det var sådana där flerbladiga tulpaner, någon rosa vaxblomma (??) och en grön som kallades för froggy om jag inte minns fel. Eller så var det något annat som anspelade på groda/grön. Jag tyckte det var gulligt i alla fall.

Jag har verkligen inte färska blommor hemma såhär varje fredag och ibland inte ens fler än en gång i månaden. Men jag gillar det himla mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *