Idag är det freeeeedag!!!! Wowowo. En vecka tills dan före Dagen. Helt sjukt att det snart är bröllis, nu när vi väntat på det så länge så känns det lite som ett påhitt. Kanske lite likt så som det känns att vara gravid? En vet att det är en bebis som bakas där inne, men att den i v40 också ska ut och faktiskt ÄR en bebis är svårare att förstå.

Jaja men det var inte det jag tänkte skriva om. Näpp jag tänkte mest snacka lite skit med mina virtuella vänner (alltså ni). Jag skriver från mobben och då är det så jobbigt att skriva RIKTIGA saker tycker jag för jag skriver alltid fel ord och den autocorrectar jobbigt. Så alltså, lite skit bara. Idag är jag iväg på jobb på galeasen igen. Jag ska stå i biljettkassan på föreställningen vår klass och sen ikväll ska jag påååå MILEY CYRUS!!! Tjoho. Det ska bli så quli att se henne showa loss. Jag älskar henne? Hon känns så gränslös och härlig.

Jag kommer inte åka hem mellan jobbet och miley för vi ska ses och äta också. Så imorse klädde jag mig i min alldeles nytvättade vita svettshört jag inte kunnat använda på ett tag pga kaffefläckar, och jag kände mig så fin så. Ja så jag åkte till jobbet. Köpte en kaffe. Spillde denna kaffe över mig och fick precis likadana fläckar mitt på tröjan igen. Tjoho…..vill världen säga mig något? Att tröjan gör sig bäst med fläckar kanske???

20140530-100031.jpg

obs jag vill påminna igen om att jag inte kan svara på kommentarer genom appen vilket gör det mycket svårare att komma ihåg att svara på det ni skriver, jag ska försöka bättra mig med det!

1 comment on “Fredagsfeeling”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *