Ja nä okej inte så mycket kaos, förutom att jag inte kunnat blogga från min mobil på hela dagen, och typ inte kunnat göra något alls som har med internet att göra. Riktigt tjohokul att lillnallen börjar fukka uuuuuurrrrrr likt en tonåring på rejv. Inte för att jag direkt bryr mig om mobilen som sådan, men jag har ju absolut inte råd just nu att köpa en ny mobil tyvärr. Och det är ju skönt att vara anträffbar när en vant sig vid det liksom….och skönt att kunna spela rummikub (är som besatt). Jaja det är i alla fall anledningen till tystnaden här inne på bloggis.

Jag har inte heller gjort så spännande saker värda att skriva om, bara yogat och varit på min praktikskola inför min kommande praktikvecka (då lär det bli ännu tystare här inne är jag rädd) och pratat lite om vad jag ska undervisa om. Jag ska hålla på lite med geometri och det känner jag mig ändå ganska haj på så det blir skönt. Men nu måste jag bara konstruera en lektionsplanering också….tills på måndag….för tre lektioner…..med utvärderingsbara mål och bedömingstillfällen och förkunskapstest osv. HIHIHIHIHI. Så ja vi vet ju vad jag kommer att göra denna kväll, för eftersom jag jobbar hela helgen måste detta bli planerat ikväll. MMmMMMmmMmm älskar att jag skjuter upp saker till sista minuten!!!

Japp så här sitter jag framför datorn och ska börja mina stora planer. Jag känner ungefär såhär

Bild 2014-11-21 kl. 15.56 #2

 

Men så tänkte jag istället ”VÄLJ LYCKAN” och log så stort jag kunde och upptäckte att mina tänder ser sjukt vita ut i det minst sagt mörka köket som ligger i den mörka lägenheten jag bor i. Ja så det var ju lyckosamt det!Bild 2014-11-21 kl. 15.57 #4

nu ska här jobbas på så att det kan bli tacomys framför en film sen!

2 comments on “Fredagskaoz”

    • Ehhhhhh du hr inte missat något, jag har varit på den lata sidan av saken sörrö. Men håll i dig det kommer för jag har börjat knåpa på nästa inlägg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *