IMG_6427.JPG

IMG_6424.JPG
IDAG ÄR DET FREDAG!!!! WOHO! Har fredagsfeeling även fast jag inte har ett jobb och faktiskt ska jobba i helgen. Fredag är ju fredag oavsett. Med fredagsmys och allt annat vad det innebär.

Jag började min fredag med att åka till skanstull och utöva 85 minuter yoga, även fast jag var sjukt osugen när klockan ringde. Jag kände bara ”neeeeeej” i hela kroppen men släpade mig upp ändå för det var för sent för att avboka passet. Och nu är jag ju såklart väldigt nöjd och glad att jag gick på passet och inte snoosade i en timma istället. Det var väldigt skönt att få sträcka ut ryggen efter ridningen igår och ändå rätt härligt att få svettas. På vägen hem köpte jag en lyxkaffe och satte mig glatt på tunnelbanan och lyssnade på podcast och kopplade bort allt runt omkring mig. Och så plötsligt tittade jag ut genom fönstret och kände inte igen mig alls och det visade sig att jag satt mig på fel tåg. Så jag fick byta och åka tillbaka och byta igen. Men i mitt härliga yoga-lugn lät jag inte detta bekomma mig och DET mina vänner är det allra skönaste med yogan, att få lite lättare att koppla bort saker och inte låta en känsla ta över. Som jag vanligtvis har så svårt med.

Japp och sedan kom jag hem efter ett litet tag och åt en frukkis och pluggade lite. Snart ska jag åka in till stan igen och leta efter komponenter till 90-talsfesten jag ska gå på imorgon. Det är lite mer specifikt tema 1997 och jag tänker spontant på att kanske klä ut mig till kickers, eftersom detta var den stil jag allra helst ville ha då (men vågade inte anamma fullt ut). Savannbyxor, buffaloskor, filatröja…..och vad mer? Ja hörrni vi får se hur detta utvecklar sig. Hoppas ni alla har en fin fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *