Okej första riktiga dagen hemma. Igår var ju någon slags undantagsdag där hjärnan var gröt och allt fokus låg på att hålla sig vaken hela dagen igenom för att inte nattens sömn skulle bli dålig. Jag åkte och red min ridning mellan nio och tio, något jag är mäkta stolt över att jag orkade med att dra mig iväg till. Jag fick också en härlig belöning i att det kändes asbra och min ridlärare hade inga kommentarer!!!! Alltså på ett bra sätt. Det var liksom bara bra. High five på mig. Men skit i det nu, det är idag dagen som ska fokuseras.

Dagen började med sovmorgon till nio då jag nästan vaknade av mig själv. Så himla skönt! Sedan skulle jag bara äta lite frukost med Tomas och sedan komma igång med att plugga. Det gjorde jag inte alls. Frukosten intogs framför Sveriges mästerkock i långsamt mak och sedan tog jag rätt lång tid på mig att sitta och bara surfa runt på datorn. Efter detta bestämde jag och Tomas oss för att åka in till ztan för att köpa papper till våra bröllisinbjudningar och i samband med detta gick jag lite bananers i diverse shoppar (klädutmaningen, vad var det nu igen……?) och sedan åkte jag till Farsta för att inhandla dietkattmat. Hem kom jag vid fem och nu är jag på väg till min kompis för en pannkaksmiddag. Av dagen som det skulle pluggas blev alltså inget plugg gjort. Flaggan i topp! Men jag fångade dagen lite och levde lite härligt istället, och hade inte ens ångest över det. Heja Yrsa som ska satsa på att carpa mer 2014! (Lite tråk imorgon och söndag dock då det blir hemtenta för hela slanten)

Dagens bästa har varit att:
Jag köpte en likadan cashmeretröja som jag har i svart fast i grönt nu på megarrea!

Osötade torkade mangoskivor som förtärts under dagen i en smaksymfoni

Jag pratade med min mamma i telefon jättelänge

Att jag fick sms:et från min vän som resulterade i denna middag. Älskar att få inbjudande sms av folk oväntat. Jag känner mig så omtyckt och lyckligt lottad att ha fina vänner omkring mig <3 Dagens "ger livet dig citroner så gör lemonad": Att jag köpte blomster jag ville piffa mitt hem med i en vacker tulpanbukett som min ena katt genast började gnaga på. Efter lite googling visade det sig att dessa blommor såklart var giftiga och blommorna var alltså omöjliga att ha hemma. Vad gjorde jag då? Jo vettni jag band ihop en liten provbröllopskrans! Jag har ju tänkt ha en liten krans på den stora dagen och vilken tid är bättre än denna tid att provbinda en?!? Ja jävvlarr vilken lemonad! Dagens känsla: jaha var det såhär det kändes att frysa.... 20140110-185857.jpg

Nu-pannkaka!

2 comments on “Freds dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *