Hehe okej här kommer ett till frukostinlägg..men min dagar har ju inte så mycket innehåll så ja. Frukostinlägg it is. 

Idag knaprar jag på denna frukosttallrik:

  
Två rostade mackor, en med marmelad och en med honung. Inte det nyttigaste nej, men gottigt! Och så en knäckemacka med ”skinka” (alltså vegetarisk sådan) och julig senap. Ackompanjerat av ett glas c-vitamin och mina pilleriller. Detta intas i nattsärken i soffan framför bonde söker fru.

 
Idag har jag bara att diska och baka kumminkringlor (som jag inte hann igår) på schemat. Tur är ju också det för jag känner mig sjukt opepp på allt, av någon konstig anledning som jag inte kan härleda. Men allt känns liksom svårt och jobbigt och trött och segt. Jag hoppas att det kan vända för i sådant fall ska vi klä granen ikväll!!!!!!! Och det vill jag. Men jag vill bara göra det om jag är peppad och har en bra känsla :'(((( himla i-landsproblem jag vet men känslan är ju där och jobbig ändå. En sak som är bra med dagen är att jag ÄNTLIGEN fått ordning på min mobil! Den funkar fortfarande inte men jag har lyckats säkerhetskopiera alla bilder till vår externa hårddisk så nu kan jag lämna in den på lgning. Så skönt! 

4 comments on “Frukost i juletid”

    • Det är en från Astrid och aporna, sån där som är skivad från början. Den heter typ rökt skinka tror jag. Men sen har de ju också en i form av en korv som en ska griljera precis som en vanlig skinka. Jag vet att Quorn också kommer komma ut med en produkt som ska vara substitut för skinka nu till julen också! Hoppas du får framgång i skinkletandet :))

    • Hej hopp, vi köpte den inte i hökis för när jag gått förbi där tycker jag att jag mest sett lite för små granar..Så vi slog till på em i Farsta, mitt på torget där. Det fanns en massa fina tycker jag. Och ja, en rödgran dom är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *