Godermorgon i denna sal. Eller ja, morgon och morgon. God dag. Idag skulle jag ha haft besök vid tio men det blev inställt, så jag tog lite längre sovstund istället och har i vanlig ordning ätit min frukost i soffan framför en tv-serie.

Frukosten idag bestod av chiagröt på mandelmjölk toppat med banan och lite honung, en knäckemacka med jordnötssmör och banan och ett glas äppeljuice. Det har blivit väldigt mycket chiagröt nu när jag ska ”spexa till” min frukost lite, men jag har lätt att snöa in på saker. Dessutom ska det vara mycket bra för tarmen med chiafrön och eftersom jag äter järntabletter vilket lätt gör en förstoppad så känns det ju bara bra att ha lite saker som kan motverka detta i kosten.

Här ser ni också en glimt av min nya pyjamas. Jag köpte den på rean på HM för jag tänkte att jag kan kosta på mig en till nu när jag ägnar så mycket tid till att skrota omkring hemma, och har lite svårt att komma i mina vanliga pyjamasbyxor av någon anledning (…). Förutom denna är det typ bara nattskjortan jag fick i julklapp jag kan ha, för jag vill verkligen inte ha något som sitter tight över magen.

Jag köpte den i storlek large och än så länge funkar den toppi. Jag är mycket nöjd.

Sedan har jag ett litet tips till er, jag tillbringar ju extremt mycket tid hemma och är lätt uttråkad. MEN jag har ett nytt spel att fördriva lite tid med, efter tips av min kompis Karin. Det heter blossom blast och är himla underhållande. Synd bara att liven tar slut så snabbt. Men ja, ett tips ifall ni vill ha något nytt att spela på era små mobiler.

1 comment on “Frukost med tema banan”

  1. Om man går fler liv efter en viss tid brukar det funka att lura spelet genom att ställa fram klockan i mobilen! Ställ fram klockan, öppna spelet och kolla om liven dykt upp, sen kan du ställa klockan rätt igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *