Idag ställde jag klockan på åtta, men inte vaknade jag då inte. Nej halv nio vaknade jag till för första gången och sedan kom jag inte upp förrän nio pga min trötthet. Jag är så trött på att vara trött!!! Igår var jag och köpte järntabletter att lägga till min samling av tabletter jag tar på morgonen. Nu är det järntablett, d-vitamin, krillolja och c-vitamin. Hoppas att det blir någon skillnad, och inte bara skillnad i att min mage blir hård. För det är den enda verkan jag fått av järntabletter förut. Dessa skulle vara extra skonsamma mot magen, så jag hoppas.

Här har vi den frukost jag intagit (bortsett från tabletterna jag glömde i köket) nu på morgonen framför Gomorron Sverige. Inget nytt under solen. Morotsbröd med olivolja och salt på, te och ett päron.

Nu ska jag försöka peppa upp kroppen på att gå på cirkelfyspass, och sedan är det jobbijobb hela eftermiddagen och kvällen. Jag ska försöka ta en promenad efter cirkelfysen mot båten och jobbet för att ta tillvara på solen som skiner här idag, öka på ännu mer på d-vitaminkontot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *