Imorse kändes det för första gången lätt att gå upp på morgonen (nåja..typ) och gå till frukostklubben. Tänk att ljuset och solen påverkar SÅ himla mycket, och att jag varje år blir förvånad över det faktumet. Det är som en loop som bara upprepar sig om och om igen. Jaja. På vägen till klubben gjorde jag en liten Vine på Tomas för att visa förloppet från tunnelbanan till klubben. Se och njut vänner små.

När vi spelade in detta mötte vi Dregen på vägen, men jag är så ball att jag inte ens tänkte på att det var Dregen. Hade jag vetat om det hade han kanske fått spela en stor roll i denna lilla Vine, ometvetet från hans sida såklart *paparazzi*.

Frukosten var hur kul som helst för John och David var tillbaka från Amerikatt så vi var nästan full trupp, och jag påminde alla om att jag om bara en liten vecka FYLLER ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!! Det är ju så lyckligt att min födelsedag infaller på en onsdag så jag har möjligheter att bli maximalt uppassad av min lilla klubb och det älskar jag för jag ÄLSKAR att bli uppvaktad på min födelsedag. Så nu har de alla en möjlighet att förbereda sig i en vecka så att de verkligen kan slå på den stora trumman. Jag förväntar mig en……………………musikalshow!!! Tänk det klockan åtta en onsdagsmorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *