GODMORGON SOLSTRÅLAR!!! Idag är det onsdag och onsdag betyder att Tomas är hemma, vilket medför en guldkant på min vardag för då slipper jag ensamheten och att bara vara hemma tillsammans är en helt annan sak än att bara vara hemma själv. Nu är detta inte ännu en tråkig rastlös dag hemma utan en härlig dag i tvåsamhet med soffmys. Dessutom sov jag själv i sängen inatt och sov så otroligt bra vilket också medför en skön känsla.

Mina big planz för dagen är att vara hos en läkare på gullmarsplans barnmorskemottagning klockan två för att få en förlängning av min sjukskrivning. BIG PLANZ!!!! Jag och Tomas skulle ju också gå på en tvillingföreläsning/kurs på sös i eftermiddag men den blev inställd för det var bara vi som var anmälda till den, så nu ska vi gå i februari istället och hoppas på att det är fler anmälda då. Vi fick välja om vi ville komma ändå men eftersom jag är sjuk fortfarande så känns det ändå bra att ha skjutit det på framtiden lite.

Anyways. Frukosten idag består av ett kokt ägg, en macka med Philadelphia och persilja och peppar på och en smoothie. Smoothien har jag gjort på frihand men det jag slängde i den var en stor och en liten banan, en skvätt havremjölk, fryst mango, ananas, spenat, psylliumfrön och något mer slags nyttigt frö jag trodde var psyllium men sedan upptäckte inte var det. Klartt!

Att ha lite bladspenat i sin smoothie är för övrigt ett himla bra tips för att få in lite mer grönt i frukosten, det smakar inte alls spenatigt men känns otroligt nyttigt.

2 comments on “Frullebulle”

  1. I löv smoothie! Grymt att slänga i vad man har hemma. Jag brukar också ha i spenat. Annars tar jag i avokado, bär, chili, ingefära och olika frön (lin, physillium, chia) Brukar klämma i lite citron och apelsin också. En vitaminboost 🙂 Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *