Ny dag, halvny frukost. Idag bestod frukosten av havrechiagröt, precis som för några dagar sedan men med denna gång stekt äpple och valnötter på istället för banan. Det var väldigt gott förutom att gröten var lite för rinnig. Men tips med smörstekta äpplen för den som gillar äpple. Jag ska inte äta mejeriprodukter eller dricka te eller kaffe i början av dagen för jag tar min järntablett på morgonen och effekten av den blir inte lika bra i kombination med mejeri eller kaffe/te.

Idag ska jag ta mig till farsta för en fika med en annan tvillinggravid, jag funderar på att kanske försöka ta en promenad dit för det är så himla fint väder här idag. Kallt som tusan verkar det vara, men soligt och krispigt. Jag känner mig rätt okej i ryggen. Igår kväll när jag skulle sova hade jag en vetekudde under mig som jag flytta runt på hela ryggen och det var himla skönt, så det kommer bli en rutin. I farsta ska jag också titta efter ett par till leggings eftersom jag använder de jag har nu ungefär varje dag. Lagom mycket åtaganden för en dag i Yrsas liv.

2 comments on “Frullebulle”

  1. Ett tips är att ta järntabletterna precis innan du går o lägger dig, så kan du äta mejeriprodukter till frulle! Om du vill det förstås, du kanske tar dom just på morgonen av en annan anledning 😀

    Kram!

    • Haha hur kul är det att jag aldrig reflekterat över att ta dem någon annan tid på dygnet än på morgonen??? Bara för att min bm sa att jag kunde ta dem på morgonen tillsammans med ett glas juice. Men däremot gillar jag ju att ta en kopp te på kvällen….hmmm…svårt. Men tack ändå för att du vidgade min värld :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *