Alltså kanske inte finns någon som missat dagens stora internethappening, men jag kommer skriva om det ändå för jag är HELT PSYKAD!!!!!!!

Jag såg denna bild på internettet med tillhörande konversation innehållandes massa ”wtf” och ”omg”.

IMG_1292.PNG

IMG_1291.PNG

IMG_1290.PNG

Jag fnissade till lite och tänkte ”haha vad lurade folk blir när vissa kring dom låtsas att de ser andra färger, den är ju vit och guldig!”. Så visade jag den för min syster och frågade, mest på skoj, vilka färger klänningen var i. ”Blå och svart” svarar hon då?!?!?!!?????? Och min haka droppade ner till knäna och vi frågade varandra flera gånger ”skojar du?”. HELT SJUKT ÄR DET JU!! Jag ser klänningen helt självklart i guld och vit, och hon lika självklart i blått och svart. Jag har ju läst en massa förklaringar på varför det är så men jag blir ändå helt blown away i min hjärna. Att vi kan se saker så himla olika??????!???!!??!!??! Får lite samma känsla som när jag tänker på att rymden är oändlig, hur komplicerad kroppen är konstruerad och att det finns folk i världen som lever helt isolerade från resten av människorna och fortfarande lever som grottmänniskor (typ). Det svindlar!!!

Varsågoda för psykbryt för er med. Trevlig helg :-)))))

3 comments on “Gå in i helgen helt psykade”

  1. Jag ser den ju som blå och svart, trodde liksom att det var helt självklart, förstod inte hur någon kunde se den på något annat sätt. Sen frågade jag min mamma och min bror och båda sa vit och guld. Min mindfuck, herregud… SÅ SJUKT. Jag är dock lite avis på alla vit/guldare för de ska ju kunna ”ändra” så att de ser den i blått/svart, medan jag är ”fast” i blå/svart-träsket. Har du provat att ”ändra”?

  2. Jag såg den som vit/guld på morgonen och när min kompis visade den för mig på eftermiddagen var den plötsligt svart/blå… Blev helt mindfuckad av det, var tvungen att gå tillbaka på IG för att kolla samma bild som jag såg på morgonen och då hade den svart/blått och inte vit/guld längre. Dog typ. Nu är den dock vit/guld igen…. MINDFUUUUUCK :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *