God morgon, denna underbara måndag!

Jag skulle vilja tipsa er om en blogg om ett galet projekt. Bloggen heter Bo i skogen och skrivs av en gammal ”kollega” till mig. Vi satt på samma kontor för något år sedan och han är en trevlig prick med mycket bra skäggväxt och ett fantastiskt namn, dock felstavat.

Nu har i alla fall denna galning, vi kan kalla honom Thomas, sagt upp sin lägenhet som han hade ett förstahandskontrakt på, och kommer flytta ut i skogen. Den första maj är han officiellt bostadslös!

Jag tycker det här är fantastiskt. Jag önskar att jag hade haft modet att göra något så här fullständigt bäng, men jag hatar i och för sig att bo i tält. Men jag föreställer mig att det kan vara sjukt harmoniskt att bara skita i allt och dra på det viset, även om jag nog hade hyrt ut min lägenhet istället för att SÄGA UPP ETT FÖRSTAHANDSKONTRAKT I STOCKHOLM!

Hur som helst.

Jag kommer i alla fall följa Thomas blogg för att se vad han tar för sig. Klicka på den feta röda länken där uppe så kan ni också göra det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *