Bild 2014-08-01 kl. 16.36

Hej hej hallå. Här får ni en liten sneakpeak från vår lilla bostad här i nevvis, märk väl den exceptionellt vackra skapelsen på väggen ovanför tv:n…någon slags filtkrans. Det är ju nästan så att en vill smuggla med den hem……

…………

Nåja. Inatt har vi haft ännu en natt av tjorv. Både jag och Tomas vaknade vid halv sex och var pigga, sedan lyckades jag somna om men inte Tomas och jag vaknade en hel del från dess fram tills åttatiden när klockan ringde. Är detta jetlag? Jag har aldrig haft det så jag vet inte vad det innebär riktigt. Sedan dess har vi ätit frukost här hemma bestående av macka med ost, vaniljyoghurt, mango och ananas, juice och kaffe. Allt detta inhandlade vi i en liten butik här i williamsburg igår, och det var himmelens dyrt så vi åt under andakt.

Ni är ju nu inne på den avslutande delen av er dag, men vi ska precis inleda vår. Dagen tänkte vi spendera här i Williamsburg med att utforska hoodsen och med att planera upp våra dagar lite mer. Jag som är en listälskare av rang hetsar Tomas om att vi ska göra en checklista med alla saker vi vill hinna med här, och också att vi ska göra ett schema som vi sätter upp på väggen här så att vi lättare kan få en översikt över det vi har inbokat och kunna placera in det vi vill göra. Så det ska vi också försöka få till idag. Sedan har vi tänkt att vi ska ta, håll i hatten nu, en joggingtur ikväll när det svalnat av lite. HUR hurtigt?!?! Sedan för att väga upp kanske vi tittar på en film ikväll och äter nutelladoppade kakstavar…mmmm….

To be continued.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *