Igår var en riktig fynddag! Jag fyndande inte mindre än två eminenta saker.

1. En fotoapp som gör att man ser ut som en liten slät baby i fejjan. Det var Ottilia som introducerade mig till den, snyggappen kallar vi den. Försök att inte skratta för mycket åt mitt poserande nu, det kommer med snyggappen (för det finns ju bara ett sätt att vara snygg på!!!!). Eller för all del förresten, skratta så mycket ni vill. Ni vet ju vad man säger….ett gott skratt förlänger livet! Och om jag kan vara med och bidra till att ni fina människor (och djur) lever lite längre kan jag dö lycklig.

 

2. Ett par gula Swedish Hasbeens på rea. Har suktat efter skor som dessa i åratal då alla som har dem ser så jävvla snykka ut i sina. Det är inte bara en sko, det är en hel livvstil……………………. Jag ryckte ju in som chef på mitt kollojobb, något som inte från början var planen. Det gjorde att jag fick en massa mer pengar än vad jag skulle haft, så egentligen har jag inte gjort av med några pengar alls på dessa skönheter. För det är ju pengar jag egentligen inte skulle ha haft…………………

 Rena rama Ullaredsfynden!!!!!

4 comments on “Gårdagens två fynd”

  1. Dör avundsdöden! jag vill också ha gula skor. Vart finns denna butik? Och hur länge skulle rean hålla på? tänker att jag kan skicka iväg syrran dit? :))

    kram

    • Dö inte” Det vore himla tråkigt för världen. Butiken ligger på tjärhovsgatan, vet tyvörr inte exakt nummer men den ligger nära tjärhovsplan iaf! Det var rea på de allra flesta skorna och det kändes som att det skulle vara rea tills butiken inte skulle finnas där längre (det var en pop-up store som bara låg där maj-sept). Men skynda fynda om du vill vara säker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *