Hej hopp bästa tipsare (hoppas jag!!) där ute. Jag är ju, som jag skrev i det förra inlägget, hemma så otroligt mycket dessa dagar och jag har hunnit jobba mig igenom en hel massa serier och filmer och nu har det liksom tagit slut..jag har ingen aning om vad jag ska se nu?? Men då tänker jag att här sitter jag ju på världens bästa resurs i form av en hel massa hundra människor, kan inte ni tipsa mig om serier eller filmer som är era bästa favvos snela hestar? Det vore så otroligt skönt att få lite nya infallsvinklar.

Serier jag försökt se den senaste tiden men inte fastnat för: breaking bad, house of cards och pretty little liars.

Det kanske kan vara någon slags riktlinje??? Jag vet inte. Men som sagt. Har ni några bra tips så TVEKA INTE utan in och kommentera!! Jag har HBO, Netflix, Via play, svt play och tv4 play. Så det är de kanalerna vi har att spela på sattsäga. Varsågoda att ge mig all er vishet och kunskap!

IMG_0013

Titta jag är ju så vän, vem kan motstå detta ansikte?!?

 

40 comments on “GE MIG TIPZ”

 1. Orange is the new black är min bästa serie. I filmväg vill jag föreslå Kings of summer och The way way back. Alla finns på Netflix!

 2. Åh jag är så glad du är tillbaka på bloggen (i din takt!). Heja Yrsainlägg!!!

  Jag har hört mkt bra om Rita men inte sett den själv. The Affair gillar jag (HBO)! Man får se avsnitten ur bådas synvinklar och det skiljer sig en del. Så den är rätt ball men jag får lite ångestkänslor av den haha.

 3. Haha, exakt samma serier jag försökt se men inte fastnat för. Vad som däremot satt mig i Netflixkoma: Gossip Girl, Mad men och The Americans. Trevligt tittande!

 4. Netflix: The Americans, Rita, Hjördis, Broadchurch (sista säsongen finns på tv4play), Fjällbackamorden (filmer, men i serie, hehe, ganska dåliga men ändå underhållande),
  tv4play: Modus, Elementary

 5. Första säsongen av true detective. Wow!

  Sen har jag själv blivit besatt av the real housewives of New tork. (Egentligen världssämst program, men det är något med dom starka karaktärerna och all drama, chock blandat med skratt).

  Sen; nu kommer ju nya avsnitt av greys anatomy, wow!

  Jag har hört att the wire ska vara kanon!

  Sen finns det ju massor av poddar! Perfekt när jag själv var gravid och var sådär slut, när man var i mellanläget mellan sömn och vakenhet. Säg till om du vill ha tips på det också!

  Eller vad sägs om mobilspelet Robbery Bob!

 6. jag glömde ju filmtipsen!

  The reader! ( fantastisk film)

  Mazerunner (spännande, men verkar kass innan man börjar titta)

  The notebook (åh!)

  Extremely loud & incredibly close (åh!)

  500 days of summer (zooey deschanel!)

 7. Netflix tips; orange is the new black, orphen black (hur spännande som helst!!), the 100 (kan verka lite B i början men blir Skitbra sen)

 8. Om du inte har sett RuPauls Drag Race, då är det dags nu! Roligt och varmt och känslosamt och kreativt, allt som är bra och fint att se på när man kanske inte mår så jättebra själv. Kram och stort grattis till dig och Tomas <3

 9. Sense8 finns på netflix. Vill minnas att det är efter andra avsnittet det blir riktigt bra.
  Vänner kan man ej se för många gånger. Finns både på viaplay och netflix.
  Och The big bang thory, min absoluta bästa sitcom. Älskar. Vet dock inte vart man kan hitta den.
  The Walking dead, världens bästa serie. Finns på netflix. Det är mest död och zombies i den ganska korta första säsongen. Sen är det mer överlevnad.
  Och såklart orange is the new black.
  Vägen, de är en film. Finns på netflix om dom inte tagit bort den. Jag tycker att det är en fantastisk film men det är absolut ej en feel good film. Snarare tvärtemot.
  Nu tog det stop, återkommer om jag kommer på fler. Kämpa på i illamåendet minns hur sugit det var. Det är så värt! Kram 🙂

 10. The 100! Sci-fi-serie som helt plötsligt sugit in en så pass att man bara vill att dagen ska gå snabbt så man äntligen får se nästa avsnitt på kvällen. Kärlek, krig, mänsklig ondska men också värme… Luvs it. On Netflix.

 11. Vampire daiaries, så B men gud va snabbt man blir beroende ;)! Pretty Little Liars, skämmigt men den är faktiskt skitbra! Modern family, Dead Like Me, den är bara en säsong lång men hur bra som helst.

 12. Arrested Development, It’s always sunny in Philadelphia – självupptagna människor = humor!! Jane the virgin, the mindy project – romcom at its finest! project runway, Americas next top model – bästa skräpteven!

 13. Blev så glad när jag tittade in här och såg att ni väntar smått 🙂 kul att följa någon samtidigt som man själv, gick in i vecka 12 i torsdags så ska bli sååååå spännande att följa dig nu själv har jag också varit sjukskriven pga kräkningar och blev till och med inlagd för näring/vätska. Tackar högre makter för pimperan och lergigan comp för nu börjar jag bli människa

 14. West hit american summer (serie+film)!
  Serier: Rick and Morty, Mr Robot, Inside Amy Schumer, Friday night lights, Fargo, Better call Saul, OITNB.
  Film: Warm bodies, happiness, femte elementet, rust and bone.

 15. Uppmanar alla som inte sett Broad City att se den NU!
  Hade bara sett 5 min av första avsnittet när jag fick ångest över insikten att det inte finns tillräckligt många avsnitt att fylla resten av mitt liv med.

 16. Okej, ska försöka inte upprepa tips som redan kommit in.

  Här kommer dem:

  – American Horror Story. Femte säsongen har precis haft premiär. Av de tidigare är min favorit är Coven pga sydstatsmiljö.
  – Penny Dreadful. Utspelar sig i 1800-talets London med Eva Green som huvudrollsinnehavare. Featuring Dorian Gray (!!) och massor av andra awesome nyckelkaraktärer från romantikens litteratur.
  – I Anneli. Kräver nog illegal nedladdning pga svtplay har tagit bort den. Sissela Benn spelar osäker (dvs vanlig) tjej med ett självklart alter ego som heter Liket. Har sett den säkert 6 ggr för den är helt enkelt briljant.
  – Mildred Pierce. Nyversionen i miniserieformat med Kate Winslet. Handlar om en hemmafru som i efterskalven av börskraschen bryter sig ur sitt äktenskap och startar eget. Handlingen utgår mycket från relationen med äldsta dottern.
  – Bibliotekstjuven. Också miniserie med min favorit-Skarsgård i huvudrollen. Baserad på verkliga händelser med en arkivarie på KB som stal böcker å gasade ihjäl sig.
  – Lost in Austen. Ytterligare en miniserie om en tjej som byter plats med Elizabeth Bennet. Bokstavligen!! DRÖMMEN.

  På öppet arkiv kan du förkovra dig i mästerverk som bland annat Raskens, Gustav III äktenskap, Svenska hjärtan (radhusdramatik när den är som bäst), Flickan vid stenbänken (dramatisering av Maria Gripes skuggserie) och Skånska mord (obligatoriskt att se om du inte redan gjort det, sjukt spännande å läskigt + Ernst-Hugo <3).

  Öppet arkiv ligger även inne med några fina dokumentärer som t.ex. Frida – en trotjänarinna, Hugo och Rosa samt När Domus kom till stan. Samtliga får en att gråta på något sätt.

  Tack för mig och hoppas du hittar något du gillar. Och supermycket grattis och kärlek till graviditeten <3!

 17. Grattis till bebisarna!
  Jag tipsar om Narcos, Orange is the new black, Bron(!), Homeland. Vill även tipsa om filmen Kvinna i guld!
  Kramar!

 18. Grattis igen!! Åh, det kommer bli ännu roligare att läsa er blogg nu ju! :’) Så fint med två små bebichulos. <3333

  Ok, nu till serier då. När jag var gravid och när Estrid var nyfödd KNARKADE jag serier. Några favvizar är:
  Netflix: RuPaul's Drag Race (det bästa i mitt liv näst efter kille och barn), Bloodline, Rita, Skins, The Killing, The Fall, Arrested Development.
  HBO: True Blood, Big Love, Parks and Recreation, The Wire (man får ge det några avsnitt, sedan blir det SVINBRA!), Walking Dead, The Knick.
  Viaplay: Skönhetsfällan (döm mig ej…)

  KRAM!

 19. Här kommer lite tips från en som också är gravid och kollar mycket serier/film just nu:
  Film: Away we go, Grand budapest hotel, Transamerica,
  Serier: Modern family, Bron, Parks and recreation!!

  Det är vad jag sett på sistone. Längre än så kan min hjärna ej tänka nu. :))))

 20. Är helt ny läsare som hittade hit från Knave, grattis till bäbisarna! Insåg också att ingen har tipsat om dessa två än så någon (jag) måste ju göra det…
  På första plats alltså Under the dome, svinbra!! På andra plats Fortitude, tyvärr bara en säsong men ruskigt sevärd.
  Ha det bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *