Här kommer den utlovade genomgången av helgen, fast utan *BiLdReGn* för jag glömmer rätt ofta bort att jag har en kamera..oops.

I fredags efter jobbet mötte jag upp några vänner på Babylon. Karin kom hem från London för ett påsklov och det innebar ju verkligen tillfälle att ses och carpa tillsammans. Vilda jobbade tyvärr, men eftersom vi var på hennes jobb så kunde hon vara med ändå. Inte så kvalitativt dock eftersom att hon var tvungen att just jobba…I alla fall. Vill ni ha härligt häng så rekommenderar jag Babylon! Och ät kumminosten den är himmelsk!!

Där satt vi och drack vin och skrattade och pratade ända tills de stängde av musiken och tände lamporna. Då tyckte jag att det passade ypperligt bra att ta tunnelbanan hem, mvh snart trettio som tycker att det här med ”gå ut” inte riktigt är the best en kan göra en fredagskväll längre (skyller också på att jag ju faktiskt skulle jobba dagen efter).

Sedan blev det lördag och jag ville så gärna skippa yogapasset på morgonen men Tomas nästan puttade mig ur sängen för att jag skulle komma iväg. Då var jag apsur på honom men när jag väl var igång på passet var jag tacksam för det var i vanlig ordning så skönt att sträcka ut allt och tänja. Så när passet var slut var jag så lugn och centrerad i mig själv, men då fick jag meddelande om att dagens föreställning var inställd så jag gick genast upp cirka 100% i tempo och hastade iväg till teatern för att börja ringa runt till alla för att meddela detta. Det var ett par väldigt intensiva timmar med mycket känslor som sprutade åt alla håll.

Till slut kom jag dock ifrån jobbet och det var blå himmel och fortfarande lite sol så jag var happyklappy nöjd hest.

Efter att jag varit hemma lite och pausat så mötte jag upp Tomas och så åkte vi hem till Josefin, Martin och Bo för middagsbjudning. När vi kom till deras port så fick jag en sån otrolig vårfeeling, fåglarna kvittrade och det luktade sådär jordigt och hääääärligt!! Tomas fotade en koltrast som satt i ett träd och sjöng så vackert och jag fotade honom.

Sen var vi på middag och Tomas tog en bild och jag inte en enda. Ändå tecken på en trevlig kväll! Vi åt pizza och drack vin och sedan till efterrätt åt vi äppeltiramisu och chokladbollar. Älskar att bli bortbjuden på middag!!

Vid tolv åkte vi hemåt, och vips så var det söndag. Vi vaknade upp åkte in till söder på en gång för att äta lite lyxbrunch på Marie Laveau. Det var gottigt i vanlig ordning. Tomas tog en milkshake och en tunamelt och jag tog en tunamelt och en kaffe, och så delade vi på lökringar.

MmMmMmmmm. Tunamelt är en av mina guilty pleasures, som göra att jag inte riktigt är vegetarian fullt ut.

Efter brunchen väntade en shoppingdag utan dess like. Vi ville utnyttja mitt personalkort till max innan jag ska lämna in det. Däremot gjorde jag knappt av med pengar för jag shoppade mest för mina presentkort jag fått i julklapp och födelsedagspresent. Värt. Här är våra nya inköp.

Weekday och monki i våra hjärtan alltså.

Sedan efter shoppingturen åkte vi hem till min pappa och firade vår födelsedag ungefär 20 dagar för sent. Men då blir det mer utdraget njut ändå av födelsedagskakan. Det gillar jag. Vi åt sjukt mycket mat och efterrätt och fick presenter och myste, precis så som ett födelsedagsfirande ska vara. Jag har fått så himla mycket fina presenter jag är så glad för, både igår och vid tidigare firanden. Älskar den unniga känslan av att få en massa härligheter jag egentligen inte behöver, utan som bara adderar lyx och flärd till livet.

Och det var helgen det. En himla stjärnig och bra sådan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *