Bild 2015-05-06 kl. 14.01 #2

Kolla dessa sorgkanter (sorgkanter?? säger en så??) på mina naglar. Jag har varit ute och påtat lite på balkongen nu i det UNDERBARA vädret alltså praise the lord!! För vädret då, inte för mitt påtande. Det praisar vi mig själv för tycker jag.

Jag är verkligen en amatör på det här med odling och många av mina små sådda frön har visst möglat upptäckte jag idag. Opps någon har varit lite för ivrig med vattekannan….. men jag är engagerad och devoted och det är ju alltid något. Däremot kan jag inte så mycket om att ta hand om växter. En gång när jag var typ tolv höll jag en julstjärna vid liv från en jul till nästa men det var nog också min peak i blomsterhantering. Jag var vid denna tid också mycket begåvad på att odla saker i Pettson och Findus trädgårdsland, alltså de godisblommorna jag gjorde där?!??! FABULÖSA! Men sen dess har det bara gått nedåt.

En sak som jag lärt mig är i alla fall att man inte ska vattna sina frön för mycket, och kanske inte plutta ner dem så långt i jorden att de inte hittar upp till ytan, för det var också ett öde många av mina frön gått till mötes. En till sak jag lärde mig förra året är att en inte ska vattna sina blommor mitt på dagen när solen står som högst, då kan växternas rötter typ stekas (??) och de dör. Se där, tre stabila tips. Har ni några tips in return så langa gärna.

Xoxo /amatörodlarn

2 comments on “Gettin mah handz dirty”

  1. Åh jag ÄLSKADE Pettson och Findus-spelet! Skulle ge bra mycket för att få spela det igen. Kalasblomma vill jag minnas att någon växt hette också?

    • I feel your love. Älskade det också högt! Ja visst fanns det någon sådan, tycker också att kalasblomma klingar bekant i gommen. Jag skulle också så gärna vilja spela det igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *