Glad påsk alla små gosefjun! Så OTROLIGT fint väder vi har fått idag här i Stockholm. Alltså det är så härligt för kropp och själ så det finns inte. Idag satt jag ute i ungefär en halvtimma efter att vi kommit hem från Sös och bara vände ansiktet mot solen och njöööööt. Jag är ju så varm nu också så jag kunde sitta i bara linnet och svettades ändå! OBS jag har verkligen inte päls på mig nu, det är jag alldeles för varm för. Bilden är från förra året för jag orkade inte ta någon från idag för jag ser så otroligt sliten och trött och ful ut just nu. Jag har inte heller nagellack nu för det får en inte ha när en ska göra kejsarsnitt, och eftersom jag varit lite beredd sedan sist jag var inlagd i januari har jag inte målat naglarna sedan dess för jag har sett stressen framför mig att försöka hitta någon remover ifall något satts igång. Fy alltså.

Vi firar bara påsken hemma i år genom regelbundna besök till sös och lite påskmust där emellan. Drömmen vore ju någon slags skidresa, eller typ åka ut på landet. Men ickepicke för det orkar jag verkligen inte så som det är nu, och dessutom har vi ju som sagt besöken på Sös. Jag var där i torsdags, och idag igen. Och imorgon ska jag dit igen. Jag börjar bli en riktig stammis. Idag var inte specialmvc öppet så jag fick gå till förlossningen istället och ta alla test och prover där istället. Tyvärr var blodtrycket lite högre igen trots medicinerna och något i mitt blodprov hade också förändrats, därav nytt besök imorgon. Annars hade jag inte ett nytt besök bokat förrän i början av nästa vecka. Det är ju verkligen skönt att de har mig under kontroll såklart men nu börjar jag bli trött på att åka fram och tillbaka till Sös. Så jag hoppas allt visar på bra saker imorgon och att jag slipper bli inlagd för jag ooooooorkar inte det. Jag vill nu bara vara hemma och förbereda mig mentalt och sedan åka in det datum vi fått kejsarsnitt bokat. Inte ligga i ett opersonligt och väldigt tråkigt rum och räkna minuterna.

Jaja, vi får se. Vi har inte direkt gjort något speciellt påskigt förutom att köpa en hel massa tulpaner i gula, orangea och röda kulörer och ikväll ska vi äta påskmat och spela spel. Och så ska jag såklart hänga mycket i soffan och ta hand om mitt blodtryck och ha en värmedyna på ryggen. Good times! Men jag hoppas att ni alla har en fin påsk! Ät mycket gott och njut av solen om den visar sig där ni är och ta hand om varandra!

 

4 comments on “Glad påsk små kyllingar”

  1. Lider med dig! :'( men tänk nästa påsk har du två små sötnosar som kryper omkring precis överallt och härjar! Så mys 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *