Ikväll ska jag på ävänt tillsammans med min älskade kömpis Cissi som har bjudit med mig. Hon ska jobba lite och jag ska bara glajda runt och mingla på. Mark Levengod ska tydligen vara någon slags konferencier och Efva Attling ska vara på plats och andra man INTE vill missa att mingla med. Temat för kvällen är glittery buisness…………………alltså? Jag har börjat preppa med lite glittriga naglar

Bild 2013-10-02 kl. 13.02 #2men jag vet inte riktigt hur jag ska ta temat vidare? Glittrig kavaj? Pennkjol med strass på? Datan under armen och glitter i hela ansiktet? Hmm. Vi får se vad jag hitte på, tokia lille ja.

Tills det är dags att klä på sig annat än pyamasen sitter jag här vid skrivbordet och jobbar med vår gruppuppgift som ska in imorgon och lyssnar på Veronica Maggios nya låtar. Älskar henne!!! HETT TIPS alltså att lyssna på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *