Jag är en riktig magsovare. Det finns inget så mysigt som att burra in huvudet i kudden och lägga upp en arm under huvudet och bara slappna av, så att inte ha kunnat sova på mage sedan augusti någon gång (först pga illamående sedan pga obehagskänsla och något som var lite i vägen minst sagt) har varit så himla himla dassigt. MEN NU! ÄNTLIGEN! Nu har min mage blivit tillräckligt normal och osvullen och gör inte ont längre, så nu kan jag äntligen ligga på den igen. Tjoho!

Däremot glömmer jag bort att jag kan ligga på den eftersom jag så länge har fått avstå. Det är i och för sig bara bra för det är inte så bra för min nacke och rygg att ligga på magen och sova. Men jag kan! Och det är det viktiga i kråksången det. Och skönt att känna sig lite mer som sig själv och ha en kropp som är min egen lite mer än de senaste nio månaderna.

1 comment on “#goals ”

 1. Hej!

  Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. En av dina läsare har nominerat din blogg i vår tävling ”Årets Babyblogg 2016” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

  Läs mer om tävlingen och hur den går till här: http://blog.babyshop.se/nominerade-till-arets-babyblogg-2016/. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också 🙂

  Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

  Grattis till nomineringen,

  /Sofie på Babyshop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *