Har ni det bra där ute i etern?

Idag har jag haft en av mina helt vanliga lediga onsdagar. Jag gick upp ganska tidigt däremot för jag skulle bege mig till Södertälje! Det är fint där, jag tror inte jag haft nöjet att besöka Södertälje tidigare, men det påminde mig om Kalmar där jag har mellanlandat några gånger på väg till Öland.

Hur som helst.

Anledningen till mitt besök var de här skönheterna.

20140618-213706-77826974.jpg

 

Jag har nämligen en samlarvän som bor där och jag plockade upp dem från honom. När jag kom hem upptäckte jag den här lilla festligheten.

20140618-213708-77828870.jpg

 

”Vaaaaad?” ”Menar du ditt osande varma finger där?”

Nej, jag menar så klart att det ligger fel vapen i bubblan! Någon trött arbetare, eventuellt bakfull, stoppade alltså ner en stormtroopers vapen hos jawan 32 år sedan. Sånt är alltid lite kul och kan höja värdet.

Annars då? Jo, jag gick ut och sprang, vilket gjorde att jag inte orkade rulla de köttbullar jag tänkt rulla idag utan istället åt jag kräm med mjölk och bitar av hårt bröd i.

20140618-213710-77830509.jpg

Anna skickade en bild på sin middag så jag skickade en bild på det här till henne och då svarade hon att hon ”aldrig mer vill få bilder på blött bröd” och ”va fan, jag vill inte se den där skiten”. Jag trodde det var sånt vänner skickade till varandra, men tydligen inte. Hon ville däremot skicka lukt-mms på sin tåbira, så vad är egentligen värst av blött bröd och fotsvett? Ja, det vet väl bara Gud, Jesus och den helige Anders.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *