IMG_0804.JPG

IMG_0805.JPG

Godmorgon alla monsterdiggare. Idag fick jag lite sovmorgon, för det blev lite sent igår. Så inte förrän klockan tio-halv elva släpade jag mig upp. Från sänggropen till soffgropen och frukosten. Det är så skönt med långsamma morgnar!

Igår jobbade jag sent och medan jag jobbade så såg jag folk uppdatera på olika sociala forum att de var på ett företags aw där seinabo sey spelade live och det verkade vara en himla hålligång. Detta företag råkar ligga cirka tjugo meter från mitt jobb och jag råkar ha två kompisar som jobbat där. Så när jobbet var klart vid halv elva så stod jag först lite utanför lokalen och spanade in och sedan plankade jag in på festen like a boss, och hängde runt där några timmar och drack gratis öl och åt salta sillar. Det var himla trevligt. Men det blev som sagt lite sent.

Nu ska jag återgå till min tekopp och kattmyset innan det är dags för att ta tag i dagen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *