Kan ni lugna ner er lite tack? Yrsa ligger fortfarande och sover så om ni dämpar er bara en smula vaknar hon förhoppningsvis inte.

Hon hade svårt att somna igår, för det pågick så mycket saker inne i hennes huvud. Jag hoppas hon vaknar gladare.

Jag har själv lite nedstämdhet i bröstet idag. Dels säkert för att jag gärna ser Yrsa glad hela tiden, men också för att ibland på den här fantastiska resan så drabbar verkligheten mig och jag inser att snart är vardagen tillbaka, och gör jag verkligen det bästa av min vardag?

Nåja.

Nu har vi varit här så länge att även det här känns som vardag, och den här vardagen gör jag verkligen det bästa jag kan av! Fast det är helg.

Jag börjar med den här goda, nyttiga OCH onyttiga frukosten idag.

IMG_4399.JPG

Ja, bilden såg så tom ut så jag fyllde ut den med ett äpple. Jag är inte sponsrad. Undrar om nån är sponsrad av Apple överhuvudtaget? Känns inte som om det är något de behöver syssla med.

Nu svamlar jag.

Efter frukosten ska jag ta mig in till Central Park och köa för biljetter till King Lear ikväll! Lite läskigt att åka in själv pga mitt värdelösa lokalsinne, men igår kväll promenerade jag själv ner till affären här och tog till och med en sväng förbi vattnet, så jag är nog redo!

IMG_4394.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *