Hej på er!

Bild 2015-10-19 kl. 21.09

Klockan är efter nio vilket innebär att Yrsa har gått och lagt sig och jag sitter uppe ensam i ett par timmar. Den här tiden brukar jag ägna åt att spela tv-spel, fjanta runt på nätet, jobba lite eller se ikapp serier som Yrsa tittat på under dagen. Eller klippa podcast. Apropå det så kommer vi byta dag för podcastsläpp. Från och med nu kommer vi släppa avsnitten på onsdagar istället för tisdagar. Helt enkelt för att det lämpar sig bättre för oss.

Jag inser att Yrsas vardag är det mest intressanta just nu eftersom hon bär runt på våra blivande bidrag till världens coolaste människor, men om det är något ni undrar över när det kommer till min lilla del i den här graviditeten så är det bara att fråga. Nu ska jag klippa lite mer i veckans avsnitt av podden!

4 comments on “Goder afton”

  • Jag mår toppen och tycker att det är jättespännande! Jag har i och för sig alltid sagt att vi kommer få tvillingar, eftersom jag är en stor Star Wars-fan, men det var ändå överraskande att det verkligen hände. Sen vet vi ju inte om det är en Luke och Leia som ligger där inne, men det spelar mig egentligen ingen roll 🙂

 1. Klart att du också ska få frågor, du är ju trots allt lite skyldig till yrsas mående 🙂 Känner du dig delaktig (självklart), men alltså kan du känna med yrsa eller känns det overkligt att det faktiskt ligger två små underverk i hennes livmoder? Har du råkat ut för några humörsvängningar som du har fått stötta yrsa i (jag började tex gråta över ett par byxor i en butik och min sambo blev lite..hmm..överrumplad av att hormonerna hamnade lite överallt).
  Har du hunnit berätta för alla omkring dig att du ska bli pappa och hur känns det (jag menar, pappa, det är ju så häftigt!)
  Önskar er en trevlig afton!

  • Hej!

   Ja, jo, jag känner mig väl delaktig, men det är ju fortfarande Yrsa som behöver dra det tunga lasset innan de kommer ut. Jag försöker hjälpa till så gott jag kan genom att springa med skorpor, blåbärssoppa och Piggelin, men visst känns det overkligt att de små krumelurerna ligger där inne. Jag pratar lite med dem ibland.

   Ja, Yrsa är ju en känslomänniska, men i helgen grät hon till Så mycket bättre. När det inte var ett ”gråtigt” segment. Så visst, det finns svängningar.

   Jag tror att alla runt mig vet att jag ska bli pappa och det känns skitkul! Jag känner mig väldigt avslappnad och har en bild av att det kommer vara jävligt najs 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *