Hej alla finisar som kommenterat så fint på förra inlägget (och ni andra också såklart)! Både jag och tomas blev lite gråtiga över allt vi överrösts med här på bloggen och på instagram. TACK tack tack!

Och äntligen hörrnni kan jag blogga lite igen. Det har varit en omtumlande tid med mycket tankar och känslor och mycket som har hänt. Samtidigt som inget alls har hänt eftersom jag spenderat i princip all min tid i min soffa eller i min säng pga trötthet, illamående och yrsel. Det har inte varit så bloggkompatibelt riktigt…speciellt eftersom det skulle vara märkligt att skriva om att jag bara är hemma, men inte kunna svara på varför. Så då blev det helt enkelt lättast att pausa allt.

Men nu är jag tillbaka! Tjoho. Vet inte riktigt i vilken omfattning och sådär, det får vi se lite beroende på. Jag har sagt det förr men säger det igen, efter en redig bloggpaus så är det riktigt svårt att återvända till hur det en gång varit. Att producera tre inlägg om dagen, så som det var för ett par år sedan) känns HELT sjukt. Men ja. Ni kan i alla fall räkna med mer aktivitet än den senaste tiden. Och vi börjar med ett sånt här typiskt vardagsinlägg med en frukosthälsning från mig. Ja jag äter frukost ungefär nu. Jag sover som en liten gris och är extremt långsam på morgonen. Så frukosten blir rätt sen.

Bild 2015-10-09 kl. 10.21 #3

Mmmm rostad macka (hela min kropp är byggd av rostad macka efter ett extremt intag av det senaste tiden) och oboy. Perfekt för en illamående mage som lätt vänder sig.

Bild 2015-10-09 kl. 10.24

Men oroa er icke! Vitaminer går också ner i form av kiwi, och lite i pillerform också. Det är ju inte den bästa frukosten världen skådat, men bättre än inget alls. Vilket är alternativet :)))))) ooohhh sweet life.

 

NU ÄR VI IGÅNG IGEN HÖRRNI!! KUL!!

 

7 comments on “God”morgon””

  1. Yrsa! Postern med valar bakom din rygg, vars har ni hittat den? Letat som sjutton efter valposters pga så fascinerad av de enorma varelserna som nästan inte verkar verkliga
    PS. Grattis till bebisarna, spännande med tvillingar! 🙂

    • Hej Lovisa. Är också otroligt fascinerad av valar! Och lite rädd. Men postern har jag i alla fall hittat på lagerhaus, men det var ett tag sedan. Hoppas de har kvar den! Och tack för grattiset =)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *