Bild-2015-01-19-kl.-08.35-21-1024x682 Bild-2015-01-19-kl.-08.35-1024x682

Måndag, ny vecka och nytt liv. Eller egentligen börjar inte det nya livet förrän imorgon, för det är då jag börjar mitt nya jobb (tror jag i alla fall..ehehhe…) men jag tänker ändå att denna vecka liksom är förändringens vecka och att hela veckan utgör det nya livets början.

Jag inleder förändringveckan med att sitta på ett fik med Josefin (som jag också snott bilderna av) och ”jobba” lite. Ja Josefin jobbar ju men eftersom jag inte börjat på mitt jobb ännu består mitt jobb i att skriva blogginlägg och fippla med andra viktiga saker på min todo-lista. Men jag vill komma in i ett jobbmode med jobbtider och sådär så jag tänkte att det är lika bra att börja med tidiga morgnar och rutiner så att jag kommer in i det. Jag har ju nu varit student i två år efter Egoboosttiden, och alltså varit rutinlös i två år. Och det tar ju ett tag att lära gamla hundar att sitta så lika bra att börja!

Nu ska jag skriva ett inlägg om vad det egentligen är jag ska göra i vår, planera upp min vecka lite och påbörja bröllopsinlägget part two (!!!! ÄNTLIGEN!!!! !!! ! ! !  ! !). Happy måndag.

3 comments on “Godmorgon nya livet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *