Hallå hej och godmorgon denna torsdag. Jag har haft en bra natt inatt och sovit väldigt tungt och inte drömt något jobbigt. De senaste veckorna har jag börjat drömma väldigt många mardrömmar och obehagliga drömmar som jag känner mig berörd av även när jag vaknat. Så det är väldigt skönt de nätter jag inte drömmer obehagligheter.

Nu sitter jag på min vanliga plats i soffan och äter frukost med min härliga sovfrisyr. Älskar luggens förmåga att bilda olika slags frisyrer. Den lever la vida loca för sig själv. Matchat med mina vackra handledsband som nuförtiden sätter pricken över i:et på alla mina outfits. Älskar den sportiga looken de ger……..

Bild 2015-10-15 kl. 09.17 #9

Idag ska jag till min sjukgymnast och få övningar för mitt bäcken som börjat krångla till sig. Jag blir lätt frustrerad av min kropp och hur den beter sig. Men jag hoppas att sjukgymnasten kan hjälpa mig, och jag önskar så att hon masserar lite på mig också för det är det bästa jag vet!!! Jag håller mina tummar.

Förresten så har jag och Tjompilompen köpt en bra kamera! Så snart kommer det lite bättre bilder, fortsatt varvat med suddiga photoboothbilder och kanske något skarpare iphonebilder. En ska inte glömma sina rötter vettni. Don’t be fooled by the rocks (kamera) that i’ve got. I’m still jenny from the block. Men här är den lille pärlan. En Sony xblablabla någonting.

Bild 2015-10-15 kl. 09.19

Hoppas vi alla får en härlig torsdag!

6 comments on “Godmorgonhej, igen.”

 1. Dom därade sjösjukebanden räddade mig väldigt bra när mitt gravidillamående var som värst! Dom var jämt på och var dom inte det, så letade jag som en onge letar julklappar innan jul! ahhh. Mardrömmarna ja, känner igen det med. Det slutade däremot efter ett tag och blev ”vanliga” drömmar. Ej läskiga alltså. Så förhoppningsvis slipper du det också snart. Softa och ta hand om er! 🙂

 2. såg att prinsessan Sofia och Carl-philip också ska ha barn precis som prinsessan Viktoria o Daniel alltså. Antar att ni alla tre bildar mamma o pappagrupp?

  För övrigt lyssnade jag för första gången på er podd igår. Ni pratade verkligen inte som jag hade tänkt mig! sjukt hur en ”sätter” röster på en människa som en bara sett på bild! Yrsas röst känns som den ultimata lärarrösten. Såå härlig att lyssna på!

  kramis

  • ALLTSÅ JA!!! Fatta vilken glidig föräldragrupp. Och najs att kunna be kungabarnen betala alla fikor osv eftersom ”jag betalar hela din tillvaro” hehehehehheeeeeeeeeeeeeeeheeee. Nämen på riktigt fick jag en liten tår i ögat? Kanske är en riktig rojalist egentligen?
   Men alltså vad spännande att du tänkte vi lät annorlunda. Hur tänkte du?? Det är ju jättespännande att veta. Vad avger min aura för slags röst liksom. Men tack för komplimangen om att jag har en bra lärarröst :)) Det gjorde mig superglad. Kram

 3. Hej Yrsa! <3 tha blog. Har för mig att du har ridit på Enskede ridskola? Kan ha fel? OM du har det, rekommenderar du? Skulle bli så glad för svar.

  • Tjolahopp. Nej enskede ridskola har jag tyvärr inte ridit på, eller tyvärr och tyvärr jag är väldigt nöjd med stället där jag rider så jag är inte så ledsen för det. Jag rider på Ågesta ridskola så jag kan bara uttala mig om den, men där tycker jag att det är väldigt bra i alla fall :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *