Håhå jaja yogan blev det inget av för jag hade kollat fel på friskisappen, men istället gick jag ut och sprang en litten runda. Också skönt för sinnet men jag ville verkligen yoga. Jaja, men bulle blev det i alla fall efteråt. Trots att jag toppade denna med nutella vill friden inte riktigt infinna sig i min mage och själ, så nu precis innan jag ska sova så har jag suttit och tittat på kattgifar. Kan ju vara det bästa uppmuntringsmedlet någonsin?!

Här är några av mina favvos.

004_givemefivebro_cat_gifs Cat_Bread_Face fall_by_magicalkittyartist-d7pnn38 Funny-Cat-GIF

 

Hiihihiihi. Älskar djur! Älskar katter. Så nu med denna varma känsla i magen ska jag gå och sova. Imorgon är en annan dag och jag hoppas att jag mentalt kan ha vänt blad då. Gånatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *