Idsg har varit en prövningarnas dag. Klockan 8.10 hade jag en bokad läkartid för att kontrollera mitt blodtryck och se om jag kan vara medicinfri. Ni som läst om vårt schema vet att detta totalt fuckar upp sovningen för en av oss. Vi hade råddat om lite i tiden dock så båda hade ändå sovit okej under natten, ändå typ 4-5 timmar. Dock upphackat = trött förälder.

Klockan sju gick jag i alla fall upp och då hade Tomas varit vaken sedan 04 typ. Jag gjorde iordning lite ersättning och klädde på min kropp och skyndade iväg till vårdcentralen. Besöket gick superbt! Jag hade perfekt blodtryck och fast jag inte har ätit någon medicin på mer än ett dygn, så nu kan jag strunta i allt vad piller heter. Så otroligt skönt att vara fri! 

Jag skyndade hem igen (gudars vad det skyndas överallt så fort jag inte är med barnen) och löste av den mänskliga kudden Tomas så att han kunde få sträcka  lite på armarna och göra iordning frukost. Sen när vi hade ätit och utfodrat barnen en gång till så hade vi bestämt att jag skulle ta med barnen ut på en prommis och försöka göra denna så lång som möjligt för att Tomas skulle hinna åka till Bukowskis och hämta ut grejer han vunnit. Märta och Lilly har varit lite halvtjorviga i vagnen hittills så jag var rätt orolig att det skulle bli kaos, skrik och panik. Men det gick så otroligt bra?!?!? Vi var ute under hela tiden som det tog för Tomas att åka till Bukowskis och komma tillbaka, kan varit någon stans mellan 1,5-2 timmar. Märta sov som en liten gris hela tiden och Lilly vaknade till lite en gång för att rapa och äta lite mera, men sen somnade hon också djupt och sovsovsov. Och vädret var så underbart! Och jag hade en påskmust med mig som färdkost! Leva lajf!

  
 

När Tomas kom tillbaka till hökis mötte vi upp honom vid tunnelbanan och så gick vi till Ica och hämtade ut ett av mina två klädpaket (yes alltså) och köpte ingredienser till kvällens middag som såklart bliiiiiiir…..tacos!! Haha jag känner mig alltid så himla larvig när jag köper tacogrejer en fredag. Men det är ju gott ju. 

Så prövningens dag blev en himla bra dag. Jag hoppas att den fortsätter på samma tema. Hoppas ni har en finfin fredag allihopa!

4 comments on “Good times”

  1. Göööött du slipper mediciner nu och vad hårligt att lillbebisarna myste under promenaden.
    Fina bilder också. Tack för en fin blogg och att ni orkar skriva och berätta om era dagar med era två knoddz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *