Varje år vid den här tiden ungefär så försvinner Yrsa i några veckor och jag är helt ensam. Hon är nämligen väldigt involverad i en lägergård ute i vår vackra skärgård. Jag har mycket blandade känslor kring det här. Jag tycker att det är jättebra att hon får göra saker som hon brinner för.

Jag har alltid tyckt att om det inte är roligt, eller ger en jävla massa pengar, så ska man inte göra det. Det finns alltid andra jobb, och så länge man inte är socialt handikappad, bakom flötet eller gammal så kan man ganska lätt få ett nytt om det verkligen skulle vara panik.

Jag har aldrig gått längre utan jobb än jag själv valt, och då ska ni veta att jag inte har någon utbildning efter gymnasiet förutom lite engelska. Och så pluggade jag ju lite copywriting också, men det har inte varit en förutsättning för att jag skulle få något jobb.

Hur som helst.

Det är ju ganska skönt att vara helt för sig själv också ibland, men efter någon vecka brukar jag sakna henne otroligt mycket. Det värsta med att hon är borta är att hon får förbannat dåligt betalt också. Det tycker så klart inte hon, men i stort sett jobbar hon gratis. Jag skulle aldrig ta ledigt för en sådan slavlön, men för henne handlar det om något annat. Hon har vuxit upp med det här och det är det roligaste hon vet. Då inser jag att om jag fortfarande hade spelat i band så hade jag kanske harvat runt och tjänat småflis på det, men det hade varit underbart också!

Igår fick jag migrän förresten. Idag har jag nackspärr. Så jag försöker ta det lugnt. Chilla med katterna och inte göra något speciellt. Önskar att nästa avsnitt av Game of Thrones kom ut snart. Det är bra skit det, spana in det!

Så här ser det ut när jag chillar med katterna. Och hatar grannen med subwoofern. Jo, det var ju det jag ville säga förresten. Nu när Yrsa är borta så kommer ni kanske tycka att bloggen är mycket tråkigare. Jag har inte tid och inspiration att skriva så mycket att jag täcker upp för oss båda. Kan ni inte berätta vad ni vill veta? Om oss, eller kanske om Yrsa? Jag har förstått att det är många som kommer hit för att läsa om henne och Egoboost, så ni kanske vill ha lite inside info from the man with the… eh… info.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *