Igår var jag på en fantastisk tillställning under regi av Spot and Tell där rödvinet från Gato Negro flödade och världens skönaste grillmästare bjöd på kött och visdomsord.

Innan jag drog dit sade Yrsa att jag skulle passa på att roa mig nu när hon är borta och jag inte behöver bry mig om någon annan än mig själv. Och katterna då. Och som jag roade mig!

Hans berättade om grillning och om Chile och han var så fantastiskt underbar att både jag och mitt sällskap ville ta med honom hem. Här har vi en kille som brinner för grillning, och för livet känns det som, och som jag gärna skulle lyssna på i timmar. Han ska släppa en bok också, den vill jag ha. Så det så.

En bit ifrån oss stod en obehaglig man i linne en längre stund och såg ut som om han ville slänga upp oss på grillen och få sig ett skrovmål. Creep.

Först fick vi käka Hans egengjorda chorizo, mums. Sedan fick vi avnjuta Black Angus, MUMS! jag var i kötthimmelen, och med Gato Negro Cabarnet Sauvignon att skölja ner härligheten med var det formidabelt. Bäst var vinet till chorizon då körvens kryddighet förstärktes rejält. Det enda som behövdes för att fullända kvällen var gott sällskap, och det hade jag också i massor!

Det blev mycket senare än jag tänkt, mycket rundare under fötterna än jag hade tänkt och mycket trevligare än jag hade kunnat hoppas på. Men den största behållningen, det var nog Hans från Asado Party!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *