Igår var det lördag och lördag har av någon anledning inneburit stora mängder öldrickande för mig de senaste månaderna. Igår var inget undantag utan vi snörde på oss öldrickarskorna igen och gick på galej.

Ludde och Ville hade sina finaste working hen-jackor på sig från Posten och Snickers.

IMG_6119.JPG

Vi bjöds på supergod grillad gris.

IMG_6124.JPG

Och så fanns det ett bås för fyllebilder. Innan men fick ta sin bild försäkrade sig fotografen om att man var full. Detta gjordes med en alkomätare. Jag och Ludde skulle in tillsammans och fyllde på med öl innan.

IMG_6127.JPG

När det var min tur att blåsa bestämde jag mig för att skoja lite och gurglade munnen med öl precis innan. Det resulterade i att mätaren visade 3,62 promille. Fotografen tittade chockat på mig och utbrast att jag borde vara medvetslös!

När jag gjorde om fick jag istället mycket mer försiktiga 1,01.

IMG_6128.JPG

Vid tio fick vanligt fölk komma in på stället och det blev snabbt alldeles för fullt. Efter att ha gått fram och tillbaka mellan rummen några gånger tackade vi för oss och åkte hem.

IMG_6134.JPG

Baksmällan är idag precis som det brukar vara. Den är ond, arg och kräver hamburgare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *