JA DET ÄR SANNING! Ni kan alla andas ut och släppa på alla spänningar i era småkroppar. Yrsa och Tomas har landat, och genom nedriven kraftledning, tagit sig med taxi hela vägen hem. Och så rakt ner i soffgropen vettni.

Bild 2014-01-09 kl. 13.04 #5

Home is wherever I’m with you soffis.

Obs är ej arg bara extremtrött såorkar ej anstränga ansiktsmusklerna. Jag har kanske sovit några knackiga fyra timmar sedan vi åkte igår vid tolv lokal tid, nio svensk tid. Tomas den stackaren har bara sovit kanske högst en timma, men han går på någon konstig överskottsenergi och är och köper lite mat till oss i detta nu.

Det är så skönt att vara hemma äntligen, det känns som att vi varit på väg i flera dygn! Och jag är peppad på livet här hemma så till den milda grad. Jag vill bara dansa omkring i mina kängor med jeans på benen och en mössa på huvudet och träffa kömpisar, äta vad jag vill, gossa med mina katter, blogga asmycket, kolla in om det finns något fint kvar på mellandagsrean, sova i min säng osvosvosv. Ja jag kan till och med sträcka mig till att säga att jag är pepp på skolan, och det är verkligen en pepp som är välkommen för jag ska lämna in hemtentisen om en liten vecka och denna och allt annat som har med skolan att göra har jag totalignorerat ända sedan den 21 december…..ehheeeeee. Dags att get going med den helt enkelt. Men det blir en fråga för morgondagen. Idag ska jag bara ägna mig åt att landa. Och äta. Resande gör mig hungrig och snaaaaart kommer Tomas hem med…..piiiiizzzzaaaaa! Åh så jag ska lassa in i kakhålet!!!

*dansar omkring och rör händerna i luften okontrollerat till den där låten ”helloooo heloooo feels good to be back, good to be back”*

7 comments on “h e m m a”

 1. Välkomna hem!!! Har saknat blogghen såååå mycket! MEN, Yrsa har du färgat håret? För din snygga frippasyr har jag inte lagt märke till är ju nämligen precis sådär jag vill se ut i barret. Har du gjort det själv? Kan inte du snälla beskriva hur du gjorde för att få det så fint? Vore så gulligt!
  Kramis!

  • Åh så fint att höra! Däremot ställer jag mig lite frågande kring frågan om mitt hår, vilken del av det är det som du menar är sådär snykk? Eller är det helheten? Grejen är ju den att jag blonderade barret mitt men slutade upp med det för ett och ett halvt år sedan och det som syns på övre delen av min skalle är au naturel ala Yrsas gener, medan nedre delen är sådant som fortfarande är alldeles frasigt och blekt. Det ser ju lite ut som att jag har en sådan där hipp ombre, eller ”hombre” som en släkting till mig sa med ”spanskt uttal”, men det är inte en ombre med flit i alla fall. Jamen så är det helheten du vill åt så blondera håret några gånger och låt det sedan växa ut. Är det överdelen av håret du tycker är fint så har jag fått berättat för mig att den färgen kallas ”strawberry blonde”, fast eftersom jag blivit mörkare med åren kanske det mer är ”strawberry dishwashblonde”…….hehhee.

   JAJA nu ska jag sluta svamla! Hoppas du känner att du fick svar, annars får du fråga igen så kan jag försöka svara igen när jag sovit lite. Just nu går min hjärna nämligen såååå lååååångsaaaaaammmmmmtttt.
   KRAM

 2. Helheten! Men okej jag trodde du hade trixat fram din ombrelook själv och ville bara veta hur du gått till väga men jag ska göra ett försök att kopiera din frippa den kemiska vägen 🙂 Tack snälla för inspon och svaret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *