Idag var dagen d och dags för EEEVVVEEEEENNNNNNTTTTT!!!! Som Tomas skrev tidigare i veckan blev vi för första gången, bara som tacksomfan alltså, inbjudna till ett glassigt event. Tidigare har vi varit på typ lite event genom Egoboost eller vänner, men denna gången var inbjudan for tacksomfan only. Så jävulskt ballt. Nu är man inne och nosar i de fina salongerna vettni……..

Det var Häagen-Dazs som ställde till med event med anledningen att de har en ny limiterad glassmak, Marc de Champagne Truffle, som snart kommer ut i handeln. På eventet serverades snittar som var gudagoda. Jag åt säkert fem stycken var av de sorter jag kunde äta, vilket var de flesta.

20130925-202649.jpg

Tomas var mer inne på champagnen från Hatt et Söner som serverades. Han sa när vi kom in i lokalen

– jag ska bli skön på champagne ikväll

och svepte ett glas på stående fot och tog sedan två till glas och gömde under rockärmen. Nej okej där överdrev jag lite. Men det han sa var sant, han tog det dock lite lugnare än jag skrev men han drack ändå tre glas innan vi lämnade lokalen.

20130925-202656.jpg

GODASTE SNITTEN!!! OSTOSTOST!!!

20130925-202704.jpg

20130925-202726.jpg

Förutom snittar serverades också små tryfflar som Daniel Roos, OS-guldmedaljör i svenska kocklandslaget 2012, gjort. Tomas ÄLSKADE dessa såsom jag älskade ostsnittarna.

20130925-202735.jpg

20130925-202749.jpg

 

MEN GLASSEN DÅ?!??!?!? Jo den var superb! Jag trodde inte jag skulle gilla den eftersom jag brukar ha svårt för sprit i efterrättssammanhang men det här var faktiskt gött!

20130925-202803.jpg

I slutet av eventet blev Tomas helt oregerlig och började prata om sin hårda yta men mjuka inre med allt och alla. Till exempel denna byst?!??! Han tyckte hon ”såg ut att kunna förstå honom”…………………….Champagnen hade helt klart gjort sitt i kroppen på honom och jag drog ut honom och med honom hem.

20130925-202819.jpg

Och dessa glassiga glassar fick vi med oss hem! Två packar av den nya lyxiga nyheten och två packar av salted caramel, som är salt karamell precis som det låter och även den är jäääää hhääääää äääääääteeeee goooouuuuuuud!!! TACK HÄAGEN DAZS FÖR DET GLASSIGA EVENTET!!!

20130925-202831.jpg

 

 

 

 

 

 

 

pppssssttttt…..men vet ni vad. Vi fick också med oss glasscheckar hem som vi tänkte ge ut till några av er! En check=1 glassförpackning Häagen-Dazs och vi har två att ge bort. Det enda vi vill ha av er (förutom evig kärlek) är en kommentar om varför ni vill ha glass i stora lass så dyker vi ner i kommentarerna som Joakim Von Anka dyker ner i sina pengar i sitt valv på Söndag och väjer två glassiga vinnare. Snella spenar vi är va!!???!!??!!

Bild 2013-09-25 kl. 20.14 #4

We want you!

12 comments on “Häagen-dazsäväntt”

 1. Jag vill ha! För min sambo är laktosintolerant och då får jag ha hela för mig själv till skillnad från godiset, chipsen osv !! /gillar min sambo alltså

 2. Alltså, JAG ÄLSKAR GLASS!! Pluss att jag aldrig smakat Häagen Dazs (alltså fattar ni sorgen?!). Pluss att jag följer er blogg troget. Pluss att jag faktiskt älskar glass (har jag nämnt det förut? Hehe). Pluss att jag är glad för att ni ska gifta er. Pluss att jag firade jul idag.
  Ah. Men så att eh…
  Glass är gott.

  • Nä alltså det håller jag för mig själv…jag vill inte att någon liksom ska kunna kopiera mig………………………….

   ………………………

   ………………………………………………

   ……………..

   SKOOOOJJJJJAAAAA!!!! Jag avskyr sådana som har en sån approach. Det är köpt på & other stories idag, spring med lillbena och köp!

 3. FY fan vad avis jag är!!! ÄLSKAR SALTED CARAMEL <333 jag bör får alla checkar pga är en snäll vän och ÄLSKAR GLASS!!!! Om inte så bör ni bjuda över mig på salted caramel-häng <3<3<3<3<3<33<3<3<333 (yrsa, du får gärna baka de där kolorna med salted caramel lagom till hänget också).

 4. Ååh jag vill! Har 39-graders feber för tredje dagen idag.. och upptäckte att glass är det enda som hjälper?!? Lovar att jobba på att införa glass-på-recept i framtiden om jag får lite glass som kan bota mig (studerar till doktor dårå). Helt sjukt att det inte redan finns ett sådant recept?

  Kram på er!

 5. Jag vill! Here’s why:

  Blev laktosintolerant förra året och bajsar således ner mig av Häagen-Dazs. (Det är en jättekonstig orsak till att vinna en glasscheck, men håll ut, det kommer en bättre snart.) Jag brukar suga i mitt ett laktospiller vid YTTERST speciella tillfällen, exempelvis då jag vill äta god glass, för naturligtvis är det laktosfria glassutbudet denna tangentbordskombination: zZzZzZ :,(. Detta vet jag, eftersom jag inte har varit intolerant hela livet och har således levt i en djup, nära och intim relation med Häagen-Dazs osv innan. Men eftersom kostnaden för laktospiller är hjärtskärande, brukar jag inte lyxa till det med finliret utan tvingas till Coops big pack. Jag har fått smaka på himlen och nu är jag den berövad! Dessutom pratar alla jag känner om Salted Caramel och kollar sedan på mig och ba ”Coops vaniljsmak är också jättegod”.

 6. Ååh glass i stora lass vill jag hemskt gärna ha, som fattig student passar det himlans bra, plånboken är ju så tunn och glassen borde ligga på en sked i min mun!! Tomas och Yrsa vill ni ge mig denna kyliga gåva kommer jag kanske i ögat att gråta, skulle bli SÅÅ glad och tacksam över denna lilla check, ja den skulle verkligen sitta som en smäck! Evig kärlek till bästa bloggarna <3<3<3<3<3
  OBS älskar bloggen lika mycket även om jag inte får glass…….kanske…..

  …………………….Jooodå!!

 7. Jag drar till med gravidkortet då 😉 Går snart in i vecka 32 och tiden börjar gå liiiiihiiiite långsamt nu…Lite glass skulle definititvt pigga upp (och så tänker jag att glass skulle generera en tjock och glad bebis såklart;))

 8. Jag vill ha en glassig glasscheckkkk. Varför? Jo för att jag behöver lite jävla uppmuntran i det här eviga letajobbträsket. Sa upp mig förra veckan från mitt urdåliga telefonförsäljarjobb som jag helt enkelt inte klarade av att spendera en minut till på. Så sjukt oansvarigt gjort, men mår man redan som en påse nötter så hjälper det knappast att sälja själen till jobbdjävulen.
  Får jag en liten glasscheck så lovar jag dyrt och heligt att dela den med min sambo som just nu drar hela betalahyran-lasset själv. Åh, han är så jävla bra. Och fattig, efter att räkningarna nu är betalda. Haha.

 9. Åh va trevligt det såg ut. Smask.

  Jag vill vinna,
  för att all min glass (ett paket) i frysen försvann,
  ja allt ba rann.
  El kan va kul å ha om en inte smält glass vill slänga,
  utan istället med en förpackning glass vill hänga.
  Visst suger jag på å rimma,
  gåre bättre om jag på er limma?
  Vilket kort ska jag köra,
  ja vad vill ni höra?
  Att jag är sjuksköterska som jobbar med att andra hjälpa,
  eller att jag älskar att djur hjälpa (obs nödrim).
  Eller att jag varit lite höstdepp,
  och med hjälp av glass vill bli pepp?
  Att jag följt er massa år,
  ungefär som antalet halva tår.

  <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *