hakan

KOLLA RÅ VA MYS VI SKA GÅ PÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!! En film om Håkans spelning på Ullevi i somras. Vi kunde ju inte gå på den tyvärr eftersom vi hade en annan grej inbokat just den dagen som kändes lite meckig att hålla på och planera om. Boka ny tid för kyrkan, meddela alla gäster om att det var uppskjutet osv.

Ja det var alltså bröllopet vi hade planerat in just den 7:e juni, långt innan datumet för Håkis spelning släpptes. Men nu kommer vi alltså få uppleva det från en biosalong. Åh alltså det kommer bli så otroligt härligt. Jag se framför mig att det kommer kännas som att vara PÅ konserten, inte sitta i en biosalong och titta på. Enda tillfället en vill ha platser långt fram i salongen….hehe. Jag kan också tänka mig att det vore fett ballt att se det på cosmonova och så klipper de liksom som att en är mitt i en glad peppig folkmassa och har Håkis framför sig. Det vore spännande. Kanske lite illamåendefaktor på det hela dock..

Detta känns i alla fall minst sagt som en bra ersättning eftersom jag inte kunde gå på könsertten. Denna film och att sitta och googla gifar på lälle Håki tillfredsställer mitt behov tills tiden är kommen för nästa konsert (om du läser detta håkan så hoppas jag att detta blir snart) ((och eeeh du är bäst)).

hh_152280792 large (1) tumblr_lze7cr94qS1qhlr65o1_500 tumblr_m0s9ioWGXL1r9j1hjo1_500 tumblr_m07on7BrQ51qhfycpo1_400 tumblr_m7rnlmTpo51qm7tbzo1_500 tumblr_mleqg7R3LJ1rxmpfko1_500 tumblr_mzhtu3NiLm1t0qfrno1_500

tumblr_m1t1wj6ihu1qijq1xo1_400

(Ja alltså…den här sista var ju inte Håkan Hellström utan Håkan i Sune. Men alltså han är grym han med så hans gif får också vara med i I love Håkan-gifbomben. Sune is my homeboy och Håkan alltså min homeboys lillebrolla så det är klart han förtjänar en plats liksom..)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *