Idag vettni så drar vi hela lilla familjen till Göteborg, för vi ska nämligen se Håkan Hellström spela på Ullevi. Ja alla i familjen ska inte gå eftersom det är 13-årsgräns på spelningen och även om Märta och Lilly vuxit något enormt de senaste två månaderna tror jag de har svårt att passera som 13……såå de får stanna på hotellrummet. Tomas föräldrar är också i Gbg och passar märtsson och Lillbert medan vi dansar till ramlar och en midsommarnattsdröm. Om allt går som det ska dvs. Skiter det sig och bebisarna bara är ledsna/arga och inte vill sova eller något sådant så piper vi hem från Ullevi till hotellet som bara ligger en kvart bort. Ja vi får se hur det går helt enkelt. Jag känner verkligen inte att det är helt lätt det här att vara utan dom, men samtidigt så skulle det ju vara himla skönt att göra något bara jag och Tomas och få vara lite själva (tillsammans med med några tusen andra….). 

Vi åker tåg dit och hem och har platser i en kupé tillsammans med folk vi känner. Det känns som att det är grundat för en bra resa. Annars behövs inte så mycket speciellt till barnen eftersom de är så himla små än så länge. En iPad roar inte så bra liksom :—))) däremot är jah jätteorolig att vi ska ha glömt att packa med något men jag går igenom det viktigaste i huvudet (ersättning, flaskor, blöjor, tvättlappar, sjömanskostymer, nappar, olika droppar, lite kläder, solhattar) och jag tror vi har allt vi behöver. Så önska oss lycka till för Göteborg och Håkan här kommer vi!
(Ursäkta att jag inte ens orkat redigera bilderna från insta så det blir lite snyggare men jag försöker söva en bebis samtidigt)

Är det några av er som också ska på håkis???? Hälsa om ni ser oss vettja det vore kul <3

9 comments on “Håkan här kommer vi!”

 1. Ett packtips (som ni säkert redan tänkt på). Flaskborste, liten handduk och liten flaska med diskmedel så man kan diska flaskorna i handfatet på hotellet. Har vi alltid med när vi reser!

  Lycka till!

 2. HERREGUD VAD AVIS JAG ÄR! Är ett stort håkan-fan, vi hade biljetter MEN inget boende eller barnvakt o Gbg. Så vi sålde dom
  Får vara hemma o mysa med bebis istället och tänka
  Tillbaka på alla awesome Håkan konserter man varit på genom åren. Hopps ni får en toppenresa o njuuuut!

 3. Kul med konserten! Hoppas ni kan vara lvar och njuta. 🙂 Planen var att gå så köpte glatt biljett i oktober, men en månad senare var jag gravid och är nu i vecka 31 så ingen konsert för min del. Stort nej på det från barnmorskan, ej bra för fostrets små öron. Dessutom tror jag inte att mina fötter, min rygg eller min ork skulle klara det. Så medan hela sällskapet är på konserten ska jag lyxa till det på hotellet: i badkaret med tidningar vid dåligt väder och på uteservering med smarrig fruktdrink vid fint väder. Blir nog bra det med!

 4. Jag är så sjukt imponerad! Hatten av till er som känns så himla trygga i er föräldraroll och vågar lämna bort dem för en kväll redan nu. Jag och min sambo ska på Håkis på söndag och jag nervar ihjäl mig för att svärisarna ska passa vår snart 11 månader gamla bebis… (OBS OBS! Såhär skriver ofta andra mammor när de egentligen menar ”Gud vad tidigt, stanna hemma med bebisarna istället!” men jag är på riktigt sjukt imponerad och glad!).

  Glada föräldrar – glada barn! Hoppas vi ses i götelabööörrrj.

 5. Jaaa!!! Självklart ska jag dit! På söndagen. Jag var där för två år sen också och det var helt fab så klart man måste dit igen. Ni har SÅ mycket att se fram emot!!!!

 6. Jag, min man och min bästa vän ska dit på söndag! Hoppas allt går bra med de små så ni får en riktigt grym kväll på tu man hand, eller ja ni Håkan och alla andra 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *