Jag glömde ju att visa min Håkan-tröja i förra inlägget! Eller…..glömde? Det handlade väl kanske mest om att jag inte ville klä av mig jackan och mina två tjocktröjor och stå och påsera på gullmarsplan för att få till en snykk bild. Det är en oskriven regel det att bilder på sig själv tar man i största möjliga mån i hemlighet, det är därför de flesta är tagna lite underifrån och kanske inte är jättebra. Man kan inte stå och stirra lite förvånat snett nedåt i sin mobil hur länge som helst. Folk anar oråd! Jaja här kommer en bild på underverket i alla fall, ja och på Håkan-tröjan också såklart (HAHHAHHA HUUUUMORN!!!!!)

20121016-130323.jpg

Enda gången jag känt mig nöjd med håret, det går ju typ i samma ton som bilden på Håkis, så någon KAN ju tro att vi är ihop då…………………………………………..

 

Vill ni veta en till coool sak (ni får veta oavsett för jag tänker skriva det vad ni än säger!!!!) förutom det coola i att jag faktiskt TRÄFFAT HÅKAN OCH JAG LJUGER INTE? Jag har den här boken Ps. lycka till ikväll och den har Håkan signerat till lilla mig! Och inte i en situation på typ Bengans skivor där man fladdrar förbi som en del i en jobbig massa (var iofs där också……) utan bara till mig. Bara sådär. När han faktiskt var medveten om vad han skrev och handen inte bara gick medan hjärnan var på vift (har inga belägg för detta resonemang, vill bara vara lite mer cool än alla andra). Min fina Tomas fixade nämligen så att vår fina vän Cissi tog med min bok när hon skulle intervjua karlsloken i hemlis. Så jag fick det som överraskning! SNEL HEST!!!!

20121016-130251.jpg

20121016-130304.jpg

Har många fler håkanhistorier på lager ska ni veta, som när min pappa berättade att han ”småpratat” lite med Håkan vid glasskiosken på Gotland när jag var typ 16?!??!?!??!?! JAG BLEV SÅ ARG!!! Varför hämtade han inte miiiiiiiiiiiig!?!?!? Kan fortfarande bli arg när jag tänker på det. Eller den där gången jag gång på gång gick förbi Håkans port för att ”stöta på” honom lite casual. HAHHAH VAD skulle jag ha sagt då hade jag tänkt? Har även stått inne i trapphuset och flåsat som en annan stalker……………………eeeeehhhhh.

Ja men jag ÄLSKAR ju honom!! OCH HAN ÄLSKAR MIG MEEED!!!!! Det är sant, men hemligt för allmänheten.

11 comments on “Håkan…”

  1. Dör avundsdöden! Vart kommer tröjan ifrån? <3 jag älskar också Håkan, så himla himla mycket! och jag har träffat honom några gånger – kan fortfarande bli sådär pinsamt rosa om kinderna och fnissig när jag tänker på det. jävla fina håkan! <3

  2. Ååååh, fina Håkis! Fan vad avundsjuk jag är :(( kan inte du lotta ut boken nån dag om du mot förmodan skulle sluta gilla honom? Vill också äga nåt som Håkan har tagit i!!!

    • Kan jag absolut göra! Kommer ju inte hända meeeeeeen lev på hoppet du…..heheh *kaxig*. Jag har ju faktiskt ett flertal autografer och diverse saker som håkan tagit på (däribland min axel, min arm och min kind) så något av det kan jag ju lotta ut. Min kind är ju lite väl rund faktiskt..

  3. Haha! Jag har funderat på vad jag skulle säga om jag träffade Håkan. I mitt huvud skulle jag beskriva alla känslor han har fått mig att känna, hur bra han är och hur många gånger jag har försvarat hans ”falsksång”, men att det inte gör något för att han har betytt så mycket för mig när jag var ung och växte upp osv. Egentligen skulle jag bara få fram ett ”ÅÅH Håkan, du e typ bäst!!!”. Brukar även fantisera om att vi möts med blicken i tunnelbanan, när ett tåg åker förbi tåget man sitter i och man ser alla i andra tåget i en sekund. Då skulle jag nog kasta slängkyssar som en annan psykopat. (Nu fick du ni ett blogginlägg i blogginlägget, det blev lite långt.) // Galen_HåkanTjej_90

  4. Så. Jävla. Avundsjuk!!!! MEN på Allsång på Skansen 2006 slängde jag faktiskt upp en ros på scenen på genrepet och den rosen plockade han upp och stoppade i bakfickan medan han sjöng Klubbland <3<3<3<3<3 finaste, finaste Håkis <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *