Bild 2014-11-11 kl. 20.44

Hörni! Om ni sitter och väntar på podcast så håll inte andan. Det är så förbannat mycket material som jag måste tröska mig igenom att jag nog inte hinner släppa den ikväll. Men imorgon! Bör åtminstone första halvan kunna komma. Nu var ju så duktiga på att ställa frågor så det får kanske bli två delar helt enkelt.

Okej, nu ska jag fortsätta klippa. Bajbaj!

4 comments on “Håll inte andan!”

  1. Yay! Bara den kommer innan fredag så blir i alla fall jag glad! Ska flyga till Sydney för första gången och är lite smått nervös då jag aldrig har flugit så långt innan. Tänkte att ett podavsnitt från en av mina favoritbloggar kan få hålla mig sällskap och förhoppningsvis få mig att tänka på annat 🙂

    • Det kan du räkna med! Tyvärr blir det inte lika långt som resan är, det tar väl ungefär sju år att flyga till Australien, men en bit på vägen har du oss med dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *