Idag mår jag mycket bättre än igår. Gissningsvis beror det på kombinationen mellan amerikansk supermedicin och det här jämtländska mumspaketet vi fick igår!

IMG_5822.JPG

Hembakt tunnbröd med messmör borde ordineras till fler patienter.

Dagen har jag ändå spenderat i soffan med tv:n och ska så göra resten av kvällen också. Yrsa är på G att dra in till stan och träffa Hanna så jag tror allt att jag ska unna mig lite glass till Big Brother och Paradise Hotel.

Haha, vem försöker jag lura?! Glassen kommer vara slut innan första reklampausen, men i alla fall!

Är det förresten någon mer än jag som tycker Philip i BB är sjuuuuukt oskön när han tvingar till sig pussar hela tiden? Det är väldigt övergreppigt av honom och det förvånar mig att han inte får bannor från produktionen.

Blä.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *