Tjenisar små penisar, eftersom det gått ett tag sedan sist kommer här en liten punktlista av saker som hänt/huserat i min hjärna den senaste tiden.

– Jag har varit på Ängsholmen och jobbat en vecka och haft ångest om vartannat. Saker har hänt, vatten har runnit under broarna och allt omkring ÄH har blivit lite kantstött och skadat och fult. Det är så himla himla himla sorgligt, vilket är en del av ångesten. Men förutom ångesten var det härligt och somrigt och kollo. Härligt också att vi fick typ den enda sommaren som varit denna juni.

– Jag har tagit sommarens första dopp i Sverige i och med det fina vädret. Tjoho jag älskar att bada i vattnet på sommaren! Älskar känslan att glida fram i ljummenhet.

– Jag och Tomas och Vilda har tagit en roadtrip till Skåne för midsommarfirande i vår kompis Katinkas enormt fina hus (helt inlägg om detta kommer under morgondagen). Trots att förutsättningarna hade kunnat vara bättre var det en himla fin weekend.

– Jag har VERKLIGEN funderat på att gå och göra en himla manikyr nu snart. Kanske blir det på fredag! Alltså SÅ länge jag tänkt på att göra detta. Jag ska ta hål i öronen också. Jag vill sluta gå och tänka på saker och bara get it done with. Var ska jag gå och ta hål i öronen förresten? Är det okej att ta hos någon frisör med en pistol bara eller???

– JAG HAR FÅTT JOBBBBBBBBBBBBBBBB (vilket jag ju hintat om att jag haft på g i tidigare inlägg så det är kanske inte värsta surprisen). Jag fick det jag allra helst ville ha, på den intervju jag fick bäst feeling och intryck så jag är väldigt glad att jag fick det. Men jag är också så H I M L A nervös. Alltså ett sånt ansvar?!?! Jag ska också undervisa i matte, no och teknik vilket inte är mina personliga favoritämnen, men som sagt så fick jag så bra intryck på intervjun så jag ba kör.

– Orange is the new black och jag är SÅ PEPPADDDDDD OMGOMGOMGOMGOMAKDJBAJBJHTKBFSBLÖLBUREOQ. Jag och Tomas ser det tillsammans, och vi har inte kunnat se så mycket i taget eftersom vi inte varit hemma samtidigt så mycket. Men det är bra för då får vi suga på karamellen riktigt länge. Har ni inte sett det, så se för tusingen!!! Finns på NEtflix (obs icke sponsrad…………………)

– Nu när jag ska börja tjäna pengar planerar jag stordåd för hur dessa ska hanteras. Jag tänker endast dyra kläder från exempelvis Filippa K, Rodebjer och Acne. Ansiktsbehandlingar och portömningar och aha-syror in absurdum, dyra krämer, börja gå på riktig yogastudio eller pilates eller sådär, köpa större lägenhet osvosv. Samtidigt får jag ångest av att göra av med pengar………..så dumt…

– Denna vecka jobbar jag på min ridskola som hjälpledare för de två grupperna som har ridläger just nu. Det är små barn som rider i kategori 1 och 2 som har ridläger så det är mycket hjälpa till med att spänna olika remmar osv. Det är så himla mysigt att hänga i stallet så här mycket! Det har jag inte gjort sedan jag var tonåring och jobbade i stallet.

 

Det var det för denna gång. På återhörande!

11378611_839688946122415_850411288_n

4 comments on “Hänt sen sist”

  1. Först, Grattis Yrsa till jobbet! Så roligt 😀 😀 :D!!!!

    Jo, det är såhär att jag skev här på bloggen för ett par månader sedan och önskade en recension av det turk/svenska bröllopet ni var på. ÄÄrrr som sagt förlovad med en turk och vi planerar bröllop.
    Så, Hur var hela turk/svensk delen av bröllopet, hade paret försökt att blanda in lite mixade traditioner? Hur gjorde ni med kostnaderna, antar att ni betalade biljett och sånt själva och det blev som en slags bröllops present?
    Kräver självklart inte en bedömning av själva brudparets del i det hela, utan bara hur ni som svenskar upplevde bröllopet och hur tradition/kultur möttes 🙂

    Kram till er båda!

  2. Grattis till jobbet!! Har själv precis blivit klar med min lärarutbildning och blir också alldeles nervös av det ansvar som det innebär att ha en egen klass! Skjuter dock upp jobbandet lite och läser svenska som andraspråk till hösten, vilket kommer bli askul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *