Hallåhej från ett lite mulet men mycket varmt new york. Idag är vi på loppisrunda, men pausar just nu på ett cafe för att utnyttja deras wi-fi. Men mer om loppisarna sedan.

Hemma i Stockholm är det ju nu i dagarna Pride. Och även om vi är abroad och inte där rent fysiskt så är vi med i sinnena och accessoarerna, för att också vara med och supporta och fira all sorts kärlek och alla människors lika rätt till att älska vem de vill.

20140802-133952-49192250.jpg

20140802-133950-49190748.jpg

Hugs and kisses and unicorns

3 comments on “Happy Pride fellas”

  1. Himla fina stenar på kinden! Vart har du hittat dem? Och hur sätter du fast dem? Är de självhäftande eller använder du typ ögonfranslim?

    • Tackarr! Just dessa är från ett ställe som heter slöjddetaljer som ligger mitt emot Åhlens på mäster samuelsgatan. De kommer i en påse med 1000 stycken och kostade inte alls mycket. Fett värda! Det finns också fina, om en vill ha lite mindre, på en affär som heter Material som ligger på folkungagatan rätt nära medborgarplatsen. Där kommer de på en karta istället för i en påse och de är färre. Men som sagt mindre. Och så finns det också fina på make up store men de är väldans mycket dyrare, och mindre. Jag har satt fast dem med vanligt ögonfranslim från hm, dessvärre gör det min hud lite röd och irriterad men jag är ju också ganska känslig. Så ta det ögonfranslim som funkar på dina ögon så ska det nog gå bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *