Jag var inne och läste på Julias blogg, där hon utmanade alla som ville att svara på tio frågor. Tjoho säger jag som aldrig blir utmanad sådär personligt. Men nu blev jag ju ändå uppmanad att svara på frågorna, eftersom jag vill liksom. Älskar ju listor med frågor.

Okej nu kör jag ba
4d610a29d0339e11d249ebef7773ab03

1. Vilka är dina tre favoriter när du köper lösgodis?
Hårt, salt och surt gillar jag. Inte nödvändigtvis i kombination. Men hmm tre saker. Zebrakuddar, blåa fiskar och polkagrisar som är hårda och verkligen smakar polkagris (alltså inte skämtet till polkagris som finns på coop typ)

2. Om du vore ett djur, vilket skulle du vara då?
En katt kanske pga älskar att sova, att äta och att ligga på varma element.

3. Var skulle du vilja åka på semester just nu?
Något ställe som är varmt och soligt gärna. Vad sa någon häromdagen? Att det bara varit två timmar sol nu i november? UUHHH. Så va varmt och soligt och billigt eftersom jag har 100 spänn på kontot.

4. Hur ser din säng ut? Med antal kuddar, täcken, färg och mönster på påslakan osv. 
Det är en 1,40 säng som just nu har vita lakan, förutom på två kuddar som är stora och gråa. Vi har två täcken (ett tunnare till svettböken Tomas och ett tjockare till fryskorven Yrsa) och åtta kuddar kanske. Jag ÄLSKAR kuddar. Tomas har två av dessa kuddar och jag bygger in mig själv i resten om nätterna.

5. Vilken är din bästa jullåt?
Allt med She & Him, för jag älskar Zooeys röst.

6. Om du var tvungen att välja: Aldrig mer få äta kolhydrater eller bara bära kläder från Desigual resten av livet?
Att aldrig mer äta kolhydrater faktiskt. R.I.P alla pastamåltider </3. Tycker att Desigual är förfärligt.

7. Vilket är ditt favoritord?
Regnbågsskimmer………skulle jag svarat om jag fortfarande var 17 och samlade på olika fina ord i min dagbok. Men nu vet jag faktiskt inte.

8. Säg tre sidor du alltid besöker när du har webbläsaren uppe?

Facebook, mejlen och ett antal bloggar.

9. Vilket har varit ditt favoritår hittills?
Va nä det går ju inte att svara på??? Eller inte för mig i alla fall. Alla år har olika braiga och mindre braiga saker.

10. Nämn fem grejer du alltid har i kylskåpet
En burk med gammal tacosås, en burk med gammal sylt, en burk med gamla oliver, en gammal chokladkaka med mörk choklad att baka med, en gammal soja, en gammal hostmedicin, en gammal 3,5:a….ja jag kan go on hur länge som helst. Hela hyllan är fylld av gamla obskyra burkar :DDDDDDD

Okej Julia var ju lite satsig och svarade på andra frågor än hon sedan uppmanade andra att svara på, men min fantasi är på solsemester så jag bara uppmanar alla som vill att också svara på dessa frågor. Varsågoda till er alla!

7 comments on “Har blivit utmanad”

 1. Så kul att läsa dina svar! Känner verkligen igen mig i det där med alla gamla burkar i kylen, har själv en gammal burk löksill som stått där sedan midsommar (eller om det var förra sommaren till och med…)

  • HEhehe en sådan finns i min också, äter ju aldrig sill utom någon gång på sommaren liksom…kaaaaan tycka att den bör slängas men ”någon gång kanske jag känner mig sugen på sill bäst att spara” (citat, mig själv)

 2. Eftersom jag sällan kommenterar så får ni läsa ikapp här om mig 😉
  1. Vilka är dina tre favoriter när du köper lösgodis?
  Svårt, älskar allt godis, ffa choklad men kanske inte den i lösgodishyllan dock…Viol-ferarribilar, lakritskritor, citron-pussmun får det bli!

  2. Om du vore ett djur, vilket skulle du vara då?
  Katt pga samma sak som Yrsa.

  3. Var skulle du vilja åka på semester just nu?
  Island!

  4. Hur ser din säng ut? Med antal kuddar, täcken, färg och mönster på påslakan osv.
  Det är en 1,40 säng som delas med sambo. Rutigt grå/bruna täcken från ikea (ett var), en vanlig kudde och en liten var.

  5. Vilken är din bästa jullåt?
  Nu e de jul igen!

  6. Om du var tvungen att välja: Aldrig mer få äta kolhydrater eller bara bära kläder från Desigual resten av livet?
  Jag får väl lov att se ut som en 40årskris gone bad med dessa kläder. Kan inte ge upp kolhydrater…

  7. Vilket är ditt favoritord?
  Tenderar, mycket användbart ord när man knåpar på journaler.

  8. Säg tre sidor du alltid besöker när du har webbläsaren uppe?
  Pinterest, mailen och bloggar.

  9. Vilket har varit ditt favoritår hittills?
  2011 sög och 2012 följde upp med bravur. Pga den enorma diskrepansen så säger jag 2012 men hoppas att det kommer grymma år framöver!

  10. Nämn fem grejer du alltid har i kylskåpet:
  Tacosås, utgången gräddfil (över sedan senaste tacokvällen), en slatt mjölk, ägg, tomatpuré.

  Tack och adjö. Återkommer med ny kommentar om typas 6 månader.

 3. Din lista resulterade i 3 googlesökningar nämligen;
  desigual (Urk)
  blåa fiskar (Blåa fiskarna känner jag igen,tror jag, men finns iaf inte i Skövde där jag bor)
  och mest irriterande sökningen: zebrakuddar (irriterande för jag inte fick något svar på vad det är, missar jag något sjukt gott?!).

  Jag gör som Nina (har inget att göra och undviker nog att lägga mig i sängen):

  1. Vilka är dina tre favoriter när du köper lösgodis?
  Sjukt svårt, brukar glömma vad som finns. Köper lösgodis typ var 3-6 månad. Sen är jag en sådan person som kan låta godiset vara ifred lääänge länge, kan va kvar i veckor. Men det kan inte gottegris till sambo så han brukar äta upp det mesta). Men förra gången smakade jag en rund chokladkula med en hel nöt i som var ljuvlig, sen fiskar (helst sådana som inte är färska utan har blivit lite hårda) och lysmelk (choklad).

  2. Om du vore ett djur, vilket skulle du vara då?
  Hund

  3. Var skulle du vilja åka på semester just nu?
  Drömsemestern är roadtrip i USA (men det passar nog bättre på sommaren). Australien/Nya Zeeland skulle vara fint att besöka (men väljer bara det om det är varmt där just nu).

  4. Hur ser din säng ut? Med antal kuddar, täcken, färg och mönster på påslakan osv.
  Det är en vit Hemnes sängram, 160 cm, min pojkvän på högra sidan, jag på vänstra sidan, varsitt tunnare täcke med påslakan där mönstret har grenar, blad, blommor och fåglar på, tre kuddar med udda örngott och såklart lakan som nog är vitt.

  5. Vilken är din bästa jullåt?
  lyssna på: åh jag vet inte, finns så många fina.
  Sjunga: jag såg mamma kyssa tomten

  6. Om du var tvungen att välja: Aldrig mer få äta kolhydrater eller bara bära kläder från Desigual resten av livet?
  MEEEEEEN jag vet inte. Jag har jättesvårt att hitta kläder som jag trivs i så skulle inte gå med klädalternativet. Men skulle inte kunna hålla mig från de där ljuvliga kolhydraterna. Sen är det ju jäkligt massa det är kolhydrater i om toleransen vore noll… Så jag vägrar att ge svar på denna fråga ner än såhär!

  7. Vilket är ditt favoritord?
  bös

  8. Säg tre sidor du alltid besöker när du har webbläsaren uppe?
  Öhh finns inte några sidor som jag alltid besöker när jag går ut på internet, beror på vad jag ska göra. Men facebook kvalar nästan in.

  9. Vilket har varit ditt favoritår hittills?
  Hmm, alla år har väl sin charm på sina olika sätt.

  10. Nämn fem grejer du alltid har i kylskåpet:
  smör, ägg, senap, kaviar och något slag av pålägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *